iboadam2237 Zeptopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 5 5 Ocak 2023 #1 Visual Studio'da uygulama yapıyordum kendimce uygulamayı başlat dediğimde ise malware uyarısı verip exeyi sildi bu neden olmuştur bilgi verir misiniz? Dosya Ekleri 1672918524154.png 112,3 KB · Görüntüleme: 36
Visual Studio'da uygulama yapıyordum kendimce uygulamayı başlat dediğimde ise malware uyarısı verip exeyi sildi bu neden olmuştur bilgi verir misiniz?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Kendiniz yaptınız ve kodlarını bilip güveniyorsanız Malwarebytes'i kapatıp deneyin. Malwarebytes çok fazla False-Positive veriyor zaten.
Kendiniz yaptınız ve kodlarını bilip güveniyorsanız Malwarebytes'i kapatıp deneyin. Malwarebytes çok fazla False-Positive veriyor zaten.
iboadam2237 Zeptopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 5 5 Ocak 2023 #3 Malware.AI dedi: Kendiniz yaptınız ve kodlarını bilip güveniyorsanız Malwarebytes'i kapatıp deneyin. Malwarebytes çok fazla false-positive veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bütün her şeyini kendim yaptım uygulamaya dışarıdan sadece fotoğraf ekledim fotodan olduğunu düşünmüyorum zaten.
Malware.AI dedi: Kendiniz yaptınız ve kodlarını bilip güveniyorsanız Malwarebytes'i kapatıp deneyin. Malwarebytes çok fazla false-positive veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bütün her şeyini kendim yaptım uygulamaya dışarıdan sadece fotoğraf ekledim fotodan olduğunu düşünmüyorum zaten.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 iboadam2237 dedi: Bütün her şeyini kendim yaptım uygulamaya dışarıdan sadece fotoğraf ekledim fotodan olduğunu düşünmüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman kapatın antivirüsü ve öyle açın.
iboadam2237 dedi: Bütün her şeyini kendim yaptım uygulamaya dışarıdan sadece fotoğraf ekledim fotodan olduğunu düşünmüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman kapatın antivirüsü ve öyle açın.