R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 341 17 Aralık 2024 #1 Valorant ban atar mı acaba? Kullanan var mı?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 17 Aralık 2024 #2 ragjer dedi: Valorant ban atar mı acaba? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ban atmaz. İkisini de aktif kullanıyorum.
ragjer dedi: Valorant ban atar mı acaba? Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ban atmaz. İkisini de aktif kullanıyorum.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Visual Studio İle Valorant'ın alakası ne hocam? Yani sizi bu şüpheye düşürten şey ne oldu?
BENYAGO Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 108 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Visual Studio ile ban atmasının doğrudan bir sebebi yoktur ama eğer bir şekilde uzantısı .exe ile bir program yaptıysanız ve çalıştırdıysanız zararlı yazılım olarak algılamış olma ihtimali var.
Visual Studio ile ban atmasının doğrudan bir sebebi yoktur ama eğer bir şekilde uzantısı .exe ile bir program yaptıysanız ve çalıştırdıysanız zararlı yazılım olarak algılamış olma ihtimali var.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 341 17 Aralık 2024 #5 kerem73 dedi: Ban atmaz. İkisini de aktif kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Reend dedi: Visual Studio İle Valorant'ın alakası ne hocam? Yani sizi bu şüpheye düşürten şey ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam @BENYAGO arkadaşın dediği gibi yaptığım programdan exe olarak vanguard algılamasın?
kerem73 dedi: Ban atmaz. İkisini de aktif kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Reend dedi: Visual Studio İle Valorant'ın alakası ne hocam? Yani sizi bu şüpheye düşürten şey ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam @BENYAGO arkadaşın dediği gibi yaptığım programdan exe olarak vanguard algılamasın?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 17 Aralık 2024 #6 ragjer dedi: Hocam @BENYAGO arkadaşın dediği gibi yaptığım programdan EXE olarak Vanguard algılamasın? Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum olmaz. EXE diye ban atmaz. Ban atması için Valorant'a bir müdahale yapması falan gerekiyor.
ragjer dedi: Hocam @BENYAGO arkadaşın dediği gibi yaptığım programdan EXE olarak Vanguard algılamasın? Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum olmaz. EXE diye ban atmaz. Ban atması için Valorant'a bir müdahale yapması falan gerekiyor.