Visual Studio'dan farklı OpenCV C++ ve C++ programlayabileceğim farklı bir IDE var mı?

581710

Centipat
Makaleler
2
Aradaşlar merhaba. Ben 14 yaşındayım ve OpenCV C++ ve C++ programlıyorum. Yeni bir laptop aldım ve bana Visual Studio'yu kullanırken zorlanabileceğimi söylediler. Bu yüzden OpenCV C++ ve C++ proagramlayabileceğim farklı bir IDE arıyorum. Var mı? Bildiğiniz bir IDE bilgisayarı fazla yormayacak kullanımı kolay olan varsa videolarıyla birlikte buraya atabilir misiniz?

Visual Studio kullanmaya devam edebilirsiniz aslında, illa farklı olsun diyorsanız Eclipse bakın. Çok farklı yönleri yok. Ben Visual Studio tercih ederdim.

Dev C++ denediniz mi?

Hocam denedim güzel bir IDE ancak onda OpenCV C++ programlanamıyor diye biliyorum?

Visual Studio kullanmaya devam edebilirsiniz aslında, illa farklı olsun diyorsanız Eclipse bakın. Çok farklı yönleri yok. Ben Visual Studio tercih ederdim.

Hocam teşekkürler var mı böyle Eclipse'nin nasıl kullanıldığını anlatan videolar Türkçe veya İngilizce bir de OpenCV'nin nasıl kurulduğunu anlatan videolar var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı