Visual Studio'dan Python kullanma

ı love you

Hectopat
İnternette derslere baktım ama baktıklarımın hepsi Visual Studio kullanmıyor. Kullanma şekli her yerde aynı mı dilin? Yani fark var mıdır aralarında?

Dilin yapısı açısından bir sıkıntı olmaz. İnternette bulunan dersleri uygulamada bir sorun yaşamazsınız. Normalde yapılabilecek her şeyin Visual Studio ile de yapılması mümkündür.

VS Code üzerinde bir kurulum yapmanız gerekmez. Syntax highlighting, debugger için eklenti kurabilirsiniz ancak şart değildir. Kodu yazarsınz ve terminal üzerinden python derleyicisini kullanarak çalıştırırsınız veya F5(veya debug key hangisiyse) için kod yazarsınız.

VS Code üzerinde bir kurulum yapmanız gerekmez. Syntax highlighting, debugger için eklenti kurabilirsiniz ancak şart değildir. Kodu yazarsınz ve terminal üzerinden python derleyicisini kullanarak çalıştırırsınız veya F5(veya debug key hangisiyse) için kod yazarsınız.
Yalnız bir sıkıntım var ben Visual Studio İnstaller'ı bulamıyorum. Arama çubuğuna yazıyorum ama hiç bir şey bulamadım nereden bulabilirim?
Bir dili silmem lazım da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı