CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Yanlışlıkla users dizinindeki dosyaların hepsini attım. Silmeye çalıştığım zaman dosyaların aslı siliniyor. Nasıl düzgünce silebilirim? Sürprizbozan
Yanlışlıkla users dizinindeki dosyaların hepsini attım. Silmeye çalıştığım zaman dosyaların aslı siliniyor. Nasıl düzgünce silebilirim? Sürprizbozan
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #2 Hocam dizinlerden hatırlamadığım bir dosyayı sıfırlayarak siliyordunuz ama hangi dosyaydı ve komple VSC'yi mi sıfırlıyordu ondan emin değilim. Visual Studio code nasıl sıfırlanır? Visual Studio code nasıl sıfırlanır? Ne olur yardım edin bir şeyleri yanlış yaptım düzelteyim derken daha da batırdım. Yardım edin lütfen nasıl sıfırlayabilirim? www.technopat.net Şu konuda belki işe yarar bir şeyler bulabilirsiniz.
Hocam dizinlerden hatırlamadığım bir dosyayı sıfırlayarak siliyordunuz ama hangi dosyaydı ve komple VSC'yi mi sıfırlıyordu ondan emin değilim. Visual Studio code nasıl sıfırlanır? Visual Studio code nasıl sıfırlanır? Ne olur yardım edin bir şeyleri yanlış yaptım düzelteyim derken daha da batırdım. Yardım edin lütfen nasıl sıfırlayabilirim? www.technopat.net Şu konuda belki işe yarar bir şeyler bulabilirsiniz.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Direkt CTRL + N basın. Yeni pencere açın eskisini kapatın.