Visual Studio'yu silmeden Unreal Engine indirmek

Primearc

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Matrix
Merhaba, bileler bilir Visual Studio' yu ilk yüklediğimizde bize belli programlama dilleri için paketler sunuyor. (C , C++ , HTML , C# , Java) Ben de o zaman C++ kodlayacağım için sadece C++ paketini yüklemiştim. Şimdi ise izlediğim bir ders videosunda Visual Studio'yu indirmemiz ve orada C++ ve unreal engine paketlerini indirmemiz gerektiğini söylüyor. Ben de Unreal Engine paketlerini uygulamayı silip yüklemeden indirmek istiyorum bu işlemi nasıl yapabilirim?

Merhaba, bileler bilir Visual Studio'yu ilk yüklediğimizde bize belli programlama dilleri için paketler sunuyor. (C, c++, HTML, C#, Java) ben de o zaman c++ kodlayacağım için sadece c++ paketini yüklemiştim. Şimdi ise izlediğim bir ders videosunda Visual Studio'yu indirmemiz ve orada c++ ve Unreal Engine paketlerini indirmemiz gerektiğini söylüyor. Ben de Unreal Engine paketlerini uygulamayı silip yüklemeden indirmek istiyorum bu işlemi nasıl yapabilirim?

Visual Studio Installer'i çalışır. Yoksa da sürümüne göre indir. Otomatik olarak tanıyacak. Ekleyeceğin paketleri seçip indirmeyi başlat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı