adigeenes Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Böyle olması gerekirken bende olmuyor ne yapmam gerekiyor kaldırdım yeniden yükledim ama bende çıkmıyor hangi video bakarsam bakayım onlarda çıkıyor. Dosya Ekleri BENDE .png 17,3 KB · Görüntüleme: 39 111.png 109 KB · Görüntüleme: 40
Böyle olması gerekirken bende olmuyor ne yapmam gerekiyor kaldırdım yeniden yükledim ama bende çıkmıyor hangi video bakarsam bakayım onlarda çıkıyor.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 1 Mart 2024 #2 Projeyi sln dosyasından açmalısınız veya bu ekrandan sağ click yapıp load diyerek solutionı yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Projeyi sln dosyasından açmalısınız veya bu ekrandan sağ click yapıp load diyerek solutionı yükleyebilirsiniz.
KS KS adigeenes Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 adigeenes dedi: yle olması gerekirken bende olmuyor ne yapmam gerekiyor kaldırdım yeniden yükledim ama bende çıkmıyor hangi video bakarsam bakayım onlarda çıkıyor Genişletmek için tıkla... delikarga dedi: Projeyi sln dosyasından açmalısınız veya bu ekrandan sağ click yapıp load diyerek solutionı yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Basıyorum da hiç bir şey çıkmıyor maalesef Artı 0 Eksi
adigeenes dedi: yle olması gerekirken bende olmuyor ne yapmam gerekiyor kaldırdım yeniden yükledim ama bende çıkmıyor hangi video bakarsam bakayım onlarda çıkıyor Genişletmek için tıkla... delikarga dedi: Projeyi sln dosyasından açmalısınız veya bu ekrandan sağ click yapıp load diyerek solutionı yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Basıyorum da hiç bir şey çıkmıyor maalesef
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 1 Mart 2024 #4 Resme baktımda tekrardan blank solution oluşturmuşsunuz galiba. İçine proje oluşturdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS adigeenes Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #5 delikarga dedi: Resme baktımda tekrardan blank solution oluşturmuşsunuz galiba. İçine proje oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şöyle diyeyim asp net core model view görünümü seçtiğim de asp net core App de hep böyle çıkıyor Artı 0 Eksi
delikarga dedi: Resme baktımda tekrardan blank solution oluşturmuşsunuz galiba. İçine proje oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şöyle diyeyim asp net core model view görünümü seçtiğim de asp net core App de hep böyle çıkıyor
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 2 Mart 2024 #6 adigeenes dedi: Hocam şimdi şöyle diyeyim asp net core model view görünümü seçtiğim de asp net core App de hep böyle çıkıyor Genişletmek için tıkla... Visual studio indirirken ASP.NET geliştirmeyi işaretledin mi? Artı 0 Eksi
adigeenes dedi: Hocam şimdi şöyle diyeyim asp net core model view görünümü seçtiğim de asp net core App de hep böyle çıkıyor Genişletmek için tıkla... Visual studio indirirken ASP.NET geliştirmeyi işaretledin mi?