1 100049 Megapat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 130 Makaleler 1 14 Mayıs 2018 #1 1 hafta önce açtığımda açılıyordu ancak 2 gündür bu hatayı veriyor. Veri tabanını açamıyorum, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2018
1 hafta önce açtığımda açılıyordu ancak 2 gündür bu hatayı veriyor. Veri tabanını açamıyorum, yardım eder misiniz?
M Marigold Ziyaretçi 14 Mayıs 2018 #2 SQL Server kaynaklar yetersiz olduğunda bu hatayı verebilir. Hata aldığınız süre boyunca işlemci, bellek ve disk kullanımını kontrol edin. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız şu konuları inceleyin: Troubleshooting: Timeout Expired How to Troubleshoot Connecting to the SQL Server Database Engine - TechNet Articles - United States (English) - TechNet Wiki
SQL Server kaynaklar yetersiz olduğunda bu hatayı verebilir. Hata aldığınız süre boyunca işlemci, bellek ve disk kullanımını kontrol edin. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız şu konuları inceleyin: Troubleshooting: Timeout Expired How to Troubleshoot Connecting to the SQL Server Database Engine - TechNet Articles - United States (English) - TechNet Wiki