3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 13 Eylül 2024 #1 Vitamin değerlerime ve hormonlarıma (testosteron, östrojen vs.) Baktırmak istiyorum. Nereden, nasıl randevu almalıyım?
Vitamin değerlerime ve hormonlarıma (testosteron, östrojen vs.) Baktırmak istiyorum. Nereden, nasıl randevu almalıyım?
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.060 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Sağlık ocağına randevu alıp yaptırabilirsiniz. Veya dahiliyeden de yaptırabilirsiniz.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 13 Eylül 2024 #3 Yusufuk dedi: Sağlık ocağına randevu alıp yaptırabilirsiniz. Veya dahiliyeden de yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağında yapılıyor mu hocam? Hastahane bana biraz uzak, sağlık ocağında yapılıyorsa süper olur.
Yusufuk dedi: Sağlık ocağına randevu alıp yaptırabilirsiniz. Veya dahiliyeden de yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağında yapılıyor mu hocam? Hastahane bana biraz uzak, sağlık ocağında yapılıyorsa süper olur.
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.060 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 395014 dedi: Sağlık ocağında yapılıyor mu hocam? Hastahane bana biraz uzak, sağlık ocağında yapılıyorsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Ben hormonlar ve vitaminleri sağlıkocağında ölçmüştüm geçen sene.
395014 dedi: Sağlık ocağında yapılıyor mu hocam? Hastahane bana biraz uzak, sağlık ocağında yapılıyorsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Ben hormonlar ve vitaminleri sağlıkocağında ölçmüştüm geçen sene.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 13 Eylül 2024 #5 Yusufuk dedi: Ben hormonlar ve vitaminleri sağlıkocağında ölçmüştüm geçen sene. Genişletmek için tıkla... Nasıl randevu alınıyor hocam? Direkt sağlık ocağına mı gideyim yarın sabah? MHRS'den baktım ama bulamadım.
Yusufuk dedi: Ben hormonlar ve vitaminleri sağlıkocağında ölçmüştüm geçen sene. Genişletmek için tıkla... Nasıl randevu alınıyor hocam? Direkt sağlık ocağına mı gideyim yarın sabah? MHRS'den baktım ama bulamadım.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.186 13 Eylül 2024 #6 Her sağlık ocağı yapmıyor sor asistanlara onlar söyler benimki yapmadı hastane gittim testosteron B12 D vitamini testlerimi yaptırdım. Dahiliye randevu alman lazım.
Her sağlık ocağı yapmıyor sor asistanlara onlar söyler benimki yapmadı hastane gittim testosteron B12 D vitamini testlerimi yaptırdım. Dahiliye randevu alman lazım.