Vitaminler.com orijinal ürünler mi satıyor?

Tregrast

Kilopat
Daha fazla  
Vitaminler.com sitesinden venatura Omega 3 vitamini sipariş ettim. İnternetten öylesine vitaminleri araştırırken orijinal ürün de sahte ürün de satılıyor diyenler vardı. Sonra vitaminler.com sitesi için yorumlara baktım biraz aynı şekilde sahte satıyor diyen de var orijinal vitamin takviyesi satıyor diyen de var. Hangi marka olursa olsun sitesinde "eczanelerden alabilirsiniz" gibi yazılar varken böyle siteler orijinal vitamin satıyor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarı ile supplementler.com'un bir diğer firması. Sahte ürün satmaya gerek duymayacak kadar büyük bir firma. Ama burası Türkiye denetim ne durumda bilinmez.

Ürün özelinde bir şey diyemem ama supplementler ve vitaminler sitelerini uzun zamandır kullanıyorum. Bugüne kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım.

Evet, supplementler.com'un bünyesinde ancak şöyle bir detay da eklemeyi unuttum. Çoğu vitamin takviye firması (Örneğin Solgar) gibi çoğu firma ürünlerinin satışının depodan sadece eczanelere satılabildiğini açıklamıştı. Böyle bir durumda da orijinal ürünü temin edip satabilirler mi?

Vitaminler reçeteye tabii olmadığı için anlaştıkları ecza depoları olabilir veya kendileri ithal ediyor olabilirler. Eğer bu konuda ciddi şüpheleriniz varsa mail yolu ile bu konuyu sorabilirsiniz, belge talep edebilirsiniz.

@Shinya Kogami hocamın dediğine ek olarak; eczanelere doğrudan satış diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. Ecza depolarına satılıyor. Oralardan vitaminler gibi bir firma toplu alım yapabiliyordur diye düşünüyorum. Ama tabi ki sadece fikir benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…