Vite ve sveltelkit ile hazırlanmış saf CSS kullanılan basit ürün listeleme sitesi nasıl yapılır?

Daha fazla  
Bölümümle alakasız bir şekilde seçmeli ders olarak kodlama dersi alıyorum zorunlu olarak. Kodlama ile ilgili 0 bilgim olduğu için de hiçbir şey yapamadım. Yapmaya çalıştığım şey konu başlığında yazdığım gibi basit bir ürün listeleme sitesi yapma. Ana sayfaya 4-5 tane farklı ürün eklenecek ve bu ürünlere basıldığı zaman o ürünle ilgili ayrı bir sayfaya geçmesi gerek. Yani bildiğimiz alışveriş siteleri gibi. Ayrıyeten sepete ekle denilince sepette o ürün gözükecek gibi. Daha önce 2 farklı yapay zeka ile yapmaya çalıştım ama hem istediğim gibi yapamıyorlar hem de hata alıyorum sürekli.

Bu kodlama hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz herhalde "banane ulan, isteyerek mi buradayim ben?" diyip tum ders uyuyanlardansiniz. Sozlerinize bakilirsa hyperlink gibi temel bir seyi bile bildiginiz konusunda supheliyim. O yuzden once ne kadar bildiginizi soylerseniz biz de ona gore yardim edebiliriz. Her seyi sifirdan anlatmak cok zaman alir, hem zahmetli de. Ayrica gidip yapay zekaya pat diye bana boyle bri web stiesi yap denilmez. Once kendiniz temelini yazacaksiniz daha sonra bu temeli yapay zekaya verip adim adim belirli modifikasyonlari eklemesini soylerseniz daha verimli calisir bence.

Ayrica gidip yapay zekaya pat diye bana boyle bri web stiesi yap denilmez. Once kendiniz temelini yazacaksiniz daha sonra bu temeli yapay zekaya verip adim adim belirli modifikasyonlari eklemesini soylerseniz daha verimli calisir bence.
bolt.new: Selam.

StackBlitz'in yeni AI tool ile tanış. Basit birkaç prompt giriyorsun ve tada site oluşmuş oluyor.
Sadece 2-3 prompt ile basit bir svelte + vite + pure css ile eticaret sitesi yaptım.

Proje için;

Sanırım geçmiş promptları göstermiyor. Yazdığım promptlar;
Kod:
Create e-commerce website with using Svelte and pure css. Create just product and product detail screen.
Kod:
Complete this tasks.
- Clean, modern design
- Smooth transitions and hover effects
Kod:
Back to Products button is not  working.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı