Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.159 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #11 Saarkadaş dedi: Durmaya yakınken düşüreyim değil mi yoksa mesela ışıklarda durdum 3 teyim 1'e düşürsem sorun olur mu şanzımana. Genişletmek için tıkla... 3-2-1 şeklinde aralıklarla düşürmeye çalışın.
Saarkadaş dedi: Durmaya yakınken düşüreyim değil mi yoksa mesela ışıklarda durdum 3 teyim 1'e düşürsem sorun olur mu şanzımana. Genişletmek için tıkla... 3-2-1 şeklinde aralıklarla düşürmeye çalışın.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #12 Damon Salvatore dedi: 3-2-1 şeklinde aralıklarla düşürmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Gaz vererek değil mi yoksa direk debriyajı sıksam düşürsem sorun olur mu?
Damon Salvatore dedi: 3-2-1 şeklinde aralıklarla düşürmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Gaz vererek değil mi yoksa direk debriyajı sıksam düşürsem sorun olur mu?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.159 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #13 Saarkadaş dedi: Gaz vererek değil mi yoksa direk debriyajı sıksam düşürsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hafif ara gaz vererek düşürmek daha sağlıklı fakat rodajdaki bir motor için de sağlıklı olur mu bilmiyorum.
Saarkadaş dedi: Gaz vererek değil mi yoksa direk debriyajı sıksam düşürsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hafif ara gaz vererek düşürmek daha sağlıklı fakat rodajdaki bir motor için de sağlıklı olur mu bilmiyorum.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #14 Damon Salvatore dedi: Hafif ara gaz vererek düşürmek daha sağlıklı fakat rodajdaki bir motor için de sağlıklı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam genel olarak sürerim motoru yani.
Damon Salvatore dedi: Hafif ara gaz vererek düşürmek daha sağlıklı fakat rodajdaki bir motor için de sağlıklı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam genel olarak sürerim motoru yani.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #15 Saarkadaş dedi: Sağ olun hocam ya şimdi bu çocuk nasıl ehliyet almış falan derler diye korktum. Bu debriyajdaki kavrama noktası falan hemen hemen aynıdır değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafanıza takmaya gerek yok böyle şeyleri hocam, kavrama noktasını anladıktan sonra rahat şeklide kaldırırsınız.
Saarkadaş dedi: Sağ olun hocam ya şimdi bu çocuk nasıl ehliyet almış falan derler diye korktum. Bu debriyajdaki kavrama noktası falan hemen hemen aynıdır değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafanıza takmaya gerek yok böyle şeyleri hocam, kavrama noktasını anladıktan sonra rahat şeklide kaldırırsınız.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #16 Hamilton dedi: Kafanıza takmaya gerek yok böyle şeyleri hocam, kavrama noktasını anladıktan sonra rahat şeklide kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Hocam motor rodajda olacak ya vitesleri kaç bin devirlerde atayım 1 2 3 biliyor musunuz rodajı nasıl yapılıyor Drift L'nin? @Damon Salvatore Son düzenleme: 24 Mart 2025
Hamilton dedi: Kafanıza takmaya gerek yok böyle şeyleri hocam, kavrama noktasını anladıktan sonra rahat şeklide kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Hocam motor rodajda olacak ya vitesleri kaç bin devirlerde atayım 1 2 3 biliyor musunuz rodajı nasıl yapılıyor Drift L'nin? @Damon Salvatore
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.159 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #17 Saarkadaş dedi: Sağ olun hocam. Hocam motor rodajda olacak ya vitesleri kaç bin devirlerde atayım 1 2 3 biliyor musunuz rodajı nasıl yapılıyor Drift L'nin? @Damon Salvatore Genişletmek için tıkla... Kullanım kılavuzunda yazar hocam.
Saarkadaş dedi: Sağ olun hocam. Hocam motor rodajda olacak ya vitesleri kaç bin devirlerde atayım 1 2 3 biliyor musunuz rodajı nasıl yapılıyor Drift L'nin? @Damon Salvatore Genişletmek için tıkla... Kullanım kılavuzunda yazar hocam.