Çözüldü Steam Vitrin ayarlaması nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rdvnnn_ff

Decapat
Daha fazla  
Steam'de vitrin açtım ve GIF koydum. Bu komutları yazdım ama sağdaki vitrin her zaman daha büyük görünüyor ve estetik değil, ne yapmam lazım? Steam hesabım bu: Steam Community :: Lechugaestoy kod bu:
Kod:
$j('#image_width').VAL(1000).attr('ID',"),$j('#image_height').VAL(1).attr('ID',");

Çözüm
İki çizimi de yüklerken tam ekran seçeneğine değil de orijinal boyut seçeneğine tıklayıp ayrıca kod olarak da şunu kullanarak dener misiniz?
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');
O ikinci sağda gözüken ve uzun kalan gifin alt kısmını kırpmayı dener misiniz? Diğer büyük olan ile dikey çözünürlüğünün aynı olması gerekiyor bence.

İki çizimi de yüklerken tam ekran seçeneğine değil de orijinal boyut seçeneğine tıklayıp ayrıca kod olarak da şunu kullanarak dener misiniz?
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');

Çözüm

Merhaba dediğiniz kodu girdim oldu üstelik Steam design sitesinden indiren arkadaşlar artwork_featured kullanmasını önermem artwork_middle dosyası ile artwork_right_top dosyasını kullanırsanız ve bu kodu girerseniz daha iyi olur tekrardan teşekkürler.

Rica ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…