omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Arkadaşımın vitrinin de böyle harfler var ama bu harfler en ucuza veya bedavaya nasıl alınır biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
Arkadaşımın vitrinin de böyle harfler var ama bu harfler en ucuza veya bedavaya nasıl alınır biliyor musunuz?
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 640 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 omerdgn10 dedi: Eki Görüntüle 2259250 Arkadaşımın vitrinin de böyle harfler var ama bu harfler en ucuza veya bedavaya nasıl alınır biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Onlar başarımlar hocam satın alamazsınız oyunlarda başarım açmanız gerekiyor.
omerdgn10 dedi: Eki Görüntüle 2259250 Arkadaşımın vitrinin de böyle harfler var ama bu harfler en ucuza veya bedavaya nasıl alınır biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Onlar başarımlar hocam satın alamazsınız oyunlarda başarım açmanız gerekiyor.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.062 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 21 Temmuz 2024 #3 O harfleri ve rakamları başarım olarak veren oyunlar var Örnek olarak atıyorum BAX on Steam A block breaker game with cool visuals store.steampowered.com Sağ alt tarafta görebilirsin başarımların verdiği harfleri. Zup serisinde de var diye biliyorum.
O harfleri ve rakamları başarım olarak veren oyunlar var Örnek olarak atıyorum BAX on Steam A block breaker game with cool visuals store.steampowered.com Sağ alt tarafta görebilirsin başarımların verdiği harfleri. Zup serisinde de var diye biliyorum.