Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Ocak 2025 #1 Öne çıkan çizim vitrini eklenince kaldırmayı biliyorum fakat arka plana uymuyor fotoğraf, onun dışında çözümü var mı? Örnek: Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
Öne çıkan çizim vitrini eklenince kaldırmayı biliyorum fakat arka plana uymuyor fotoğraf, onun dışında çözümü var mı? Örnek:
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.100 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Racoon dedi: Öne çıkan çizim vitrini eklenince kaldırmayı biliyorum fakat arka plana uymuyor fotoğraf, onun dışında çözümü var mı? Örnek: Eki Görüntüle 2402740 Genişletmek için tıkla... O sana özel çıkan profilde çıkan bişeydir, normal url dener misin? Artı 0 Eksi
Racoon dedi: Öne çıkan çizim vitrini eklenince kaldırmayı biliyorum fakat arka plana uymuyor fotoğraf, onun dışında çözümü var mı? Örnek: Eki Görüntüle 2402740 Genişletmek için tıkla... O sana özel çıkan profilde çıkan bişeydir, normal url dener misin?
KS KS Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Ocak 2025 #3 Ali Ataberk dedi: O sana özel çıkan profilde çıkan bir şeydir, normal URL dener misin? Genişletmek için tıkla... Hayır yedek hesaptan baktığımdada çıkıyor. Artı 0 Eksi
Ali Ataberk dedi: O sana özel çıkan profilde çıkan bir şeydir, normal URL dener misin? Genişletmek için tıkla... Hayır yedek hesaptan baktığımdada çıkıyor.