e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Steam vitrinimi çizim vitrini yapıyorum. İzlediğim videolarda insanların bir sol ve bir sağ kutucuk olmak üzere 2 yeri var. Bende ise 4 kare var bunu nasıl düzelteceğim? Koydugum 2 resim de oturmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Steam vitrinimi çizim vitrini yapıyorum. İzlediğim videolarda insanların bir sol ve bir sağ kutucuk olmak üzere 2 yeri var. Bende ise 4 kare var bunu nasıl düzelteceğim? Koydugum 2 resim de oturmuyor.
Çözüm ED Crasher 17 Mayıs 2025 e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin.
e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.498 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #2 Videonun ssini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 ED Crasher dedi: Videonun ssini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sağdakı uzun ince soldaki daha büyük ama bende öyle değil bende bu tarz duruyor çözemedim Dosya Ekleri resim_2025-05-17_191551619.png 580,4 KB · Görüntüleme: 23 resim_2025-05-17_191836685.png 393,7 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Videonun ssini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sağdakı uzun ince soldaki daha büyük ama bende öyle değil bende bu tarz duruyor çözemedim
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.498 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #4 e.martinez dedi: sağdakı uzun ince soldaki daha büyük ama bende öyle değil bende bu tarz duruyor çözemedim Genişletmek için tıkla... Console kısmına görseli yüklemeden önce kod girmeniz lazım. Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: sağdakı uzun ince soldaki daha büyük ama bende öyle değil bende bu tarz duruyor çözemedim Genişletmek için tıkla... Console kısmına görseli yüklemeden önce kod girmeniz lazım.
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #5 ED Crasher dedi: Console kısmına görseli yüklemeden önce kod girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... kodu girmiştim yaparken Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Console kısmına görseli yüklemeden önce kod girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... kodu girmiştim yaparken
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.498 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #6 e.martinez dedi: kodu girmiştim yaparken Genişletmek için tıkla... Görseli yükledikten sonra mı önce mi? Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: kodu girmiştim yaparken Genişletmek için tıkla... Görseli yükledikten sonra mı önce mi?
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 ED Crasher dedi: Görseli yükledikten sonra mı önce mi? Genişletmek için tıkla... yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Görseli yükledikten sonra mı önce mi? Genişletmek için tıkla... yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.498 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #8 e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin. Artı 0 Eksi Çözüm
e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin.
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #9 ED Crasher dedi: Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin. Genişletmek için tıkla... sağol abim yaptım sayende çok teşekkür ederim ED Crasher dedi: Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2025-05-17_193016127.png 799,6 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin. Genişletmek için tıkla... sağol abim yaptım sayende çok teşekkür ederim ED Crasher dedi: Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin. Genişletmek için tıkla...
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.498 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #10 e.martinez dedi: sağol abim yaptım sayende çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam 10k steam puanınız olduğunda dying light 2 oyun profilini alın derim, profil çok daha iyi gözüküyor. Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: sağol abim yaptım sayende çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam 10k steam puanınız olduğunda dying light 2 oyun profilini alın derim, profil çok daha iyi gözüküyor.