e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Steam vitrinimi çizim vitrini yapıyorum. İzlediğim videolarda insanların bir sol ve bir sağ kutucuk olmak üzere 2 yeri var. Bende ise 4 kare var bunu nasıl düzelteceğim? Koydugum 2 resim de oturmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Steam vitrinimi çizim vitrini yapıyorum. İzlediğim videolarda insanların bir sol ve bir sağ kutucuk olmak üzere 2 yeri var. Bende ise 4 kare var bunu nasıl düzelteceğim? Koydugum 2 resim de oturmuyor.
Çözüm ED Crasher 17 Mayıs 2025 e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin.
e.martinez dedi: yüklemeden sağ tıklamıştım konsolu açıp bulduğum kodu girdim enter basıp çıktım ve yükledim önceden yazdım yani Genişletmek için tıkla... Görseli seçtikten sonra kodu konsola yapıştırın sonra kaydet deyin.
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #11 ED Crasher dedi: Hocam 10k steam puanınız olduğunda dying light 2 oyun profilini alın derim, profil çok daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... evet saydam oluyordu sanırım biriktirip alacağım Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Hocam 10k steam puanınız olduğunda dying light 2 oyun profilini alın derim, profil çok daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... evet saydam oluyordu sanırım biriktirip alacağım
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.378 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #12 e.martinez dedi: evet saydam oluyordu sanırım biriktirip alacağım Genişletmek için tıkla... Benim profilde bu şekilde Steam Community :: ED Crasher ːbatsymbolː steamcommunity.com Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: evet saydam oluyordu sanırım biriktirip alacağım Genişletmek için tıkla... Benim profilde bu şekilde Steam Community :: ED Crasher ːbatsymbolː steamcommunity.com
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #13 ED Crasher dedi: Benim profilde bu şekilde Steam Community :: ED Crasher ːbatsymbolː steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... benimkini yaparken canım çıktı sen nasıl yaptın bunu abi... Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Benim profilde bu şekilde Steam Community :: ED Crasher ːbatsymbolː steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... benimkini yaparken canım çıktı sen nasıl yaptın bunu abi...
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.378 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #14 e.martinez dedi: benimkini yaparken canım çıktı sen nasıl yaptın bunu abi... Genişletmek için tıkla... Görselleri deviantart sitesinden alıp photoshop ile renklerini ve ölçeklerini düzenledim sadece. Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: benimkini yaparken canım çıktı sen nasıl yaptın bunu abi... Genişletmek için tıkla... Görselleri deviantart sitesinden alıp photoshop ile renklerini ve ölçeklerini düzenledim sadece.
KS KS e.martinez Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #15 ED Crasher dedi: Görselleri deviantart sitesinden alıp photoshop ile renklerini ve ölçeklerini düzenledim sadece. Genişletmek için tıkla... valla fena güzel olmus ellerine sağlık reis Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Görselleri deviantart sitesinden alıp photoshop ile renklerini ve ölçeklerini düzenledim sadece. Genişletmek için tıkla... valla fena güzel olmus ellerine sağlık reis
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.378 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #16 e.martinez dedi: valla fena güzel olmus ellerine sağlık reis Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Artı 0 Eksi
e.martinez dedi: valla fena güzel olmus ellerine sağlık reis Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.