Sweetys Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 290 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Steam'de profilimi özelleştiriyordum fakat ünlem yerinde boşluk vardı, yani kaldırabiliyor ben kaldıramadım da ünlem nasıl olur diye koydum ve kötü oldu. Orayı nasıl boş bırakabilirim?
Steam'de profilimi özelleştiriyordum fakat ünlem yerinde boşluk vardı, yani kaldırabiliyor ben kaldıramadım da ünlem nasıl olur diye koydum ve kötü oldu. Orayı nasıl boş bırakabilirim?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 25 Mart 2023 #2 Bu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda nasıl yapıldığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et