Vitrinhome güvenilir mi?

Arda Baran 07

Hectopat
Herkese merhaba, Instagram'da gezerken bir reklam rastladım. Ucuza değil aşırı ucuza TV koltuğu dolap masa gibi eşyalar satıyor. Daha önce alan var mı? Bana hiç güvenilir gelmedi bir de size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende merak ediyorum hocam, siz bir bilgi buldunuz mu bu site ile ilgili veya alışveriş yaptınız mı?

Bir bakayım dedim ödeme yerine sanal POS arızalı diye not düşmüşler hesapta POS arızalı onun yerine havale ile alıyor ödemeleri ve hesapta indirim yapıyor öyle olunca kıllandım alışveriş yapmadım ya bir de aşırı ucuz internette aynı koltuğu arattığımda 10k civarı iken sitede 2.5k ya satanları zaten güven vermiyordu bile havaleyi görünce dedim yok.

Bir bakayım dedim ödeme yerine sanal POS arızalı diye not düşmüşler hesapta POS arızalı onun yerine havale ile alıyor ödemeleri ve hesapta indirim yapıyor öyle olunca kıllandım alışveriş yapmadım ya bir de aşırı ucuz internette aynı koltuğu arattığımda 10k civarı iken sitede 2.5k ya satanları zaten güven vermiyordu bile havaleyi görünce dedim yok.
Hocam pos arızalı nedir ya, belli ki bir garipliklik var, iyi ki bu konuyu açmışsınız. Dediğiniz gibi fiyatlar aşırı ucuz bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bende

Kısa ve öz olarak bu siteden alışveriş yapan birçok kişi gibi dolandırıldım. Ödeme kısmında kredi kartı ödemesinde +500 lira fark, EFT ödemesinde -150 lira indirim yazıyordu. Haliyle EFT ödemeyi seçerek ödeme işlemini gerçekleştirdim. E-ticaret işlemini seçtim ve açıklama kısmına " şu numaralı siparişin ödeme bedelidir " diye yazdım. Neden şahıs adı olduğunu anlamadığım halde nigar buluter isimli şahsa vitrinhome sitesine ödüyormuşum gibi para gönderdim. Ne irtibat telefonları cevap veriyor ve ne de ürün tarafıma ulaştırılmadı. Mail adresime de fatura gelmedi. Hemen bugün tüketici hakem heyetine müracaatta bulundum. Gerekli evrakları verdim ve oradan da savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Aynı şekilde ben de dolandırıldım. Ben de havale yaparak ñigar buluter adına 4.071 tl göndeedim. Sitede kayıtlı tele ulaşılamıyor. Hiç bir şekilde iletişim sağlayamıyorum. Şimdi de siteye mail adresiyle giriş de olmuyor.Dolanlırıldık kısacası

Kısa ve öz olarak bu siteden alışveriş yapan birçok kişi gibi dolandırıldım. Ödeme kısmında kredi kartı ödemesinde +500 lira fark, EFT ödemesinde -150 lira indirim yazıyordu. Haliyle EFT ödemeyi seçerek ödeme işlemini gerçekleştirdim. E-ticaret işlemini seçtim ve açıklama kısmına " şu numaralı siparişin ödeme bedelidir " diye yazdım. Neden şahıs adı olduğunu anlamadığım halde nigar buluter isimli şahsa vitrinhome sitesine ödüyormuşum gibi para gönderdim. Ne irtibat telefonları cevap veriyor ve ne de ürün tarafıma ulaştırılmadı. Mail adresime de fatura gelmedi. Hemen bugün tüketici hakem heyetine müracaatta bulundum. Gerekli evrakları verdim ve oradan da savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Herhangi bir sonuç alabildiniz mi çok geçmiş olsun bu arada.

Aynı şekilde ben de dolandırıldım. Ben de havale yaparak ñigar buluter adına 4.071 TL göndeedim. Sitede kayıtlı tele ulaşılamıyor. Hiçbir şekilde iletişim sağlayamıyorum. Şimdi de siteye mail adresiyle giriş de olmuyor. Dolanlırıldık kısacası.

Geçmiş olsun hocam bir sonuç alabildiniz mi peki.

Maalesef süreç çok geç işliyor. Hala beklemedeyim. Bu arada söz konusu site kapanmış ama epeyce bir çarptılar insanları şerefsizler. şikayet sitelerinde benim gibi 100 den fazla mağdurun yakarışları var

Maalesef süreç çok geç işliyor. Hala beklemedeyim. Bu arada söz konusu site kapanmış ama epeyce bir çarptılar insanları şerefsizler. Şikayet sitelerinde benim gibi 100'den fazla mağdurun yakarışları var.

Geçmiş olsun şimdiden umarım paranızı alabilirsiniz EFT ile olan alışverişlere asla inanmam hele daha önce hiç duyulmamış bir siteyse daha da güvenmemek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı