BenMelly Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop:Excalibur Model:G770 Ram:32GB M.2 SSD Kapasite:1TB İşlemci:İntel İ7 12.Nesil Ekran Kartı:GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2023 #1 Merhaba, VirtualBox'a Windows XP yüklemeye çalışıyorum. Fakat 5-6 tane ISO denememe rağmen kabul etmedi. Her defasında bu hatayı alıyorum: Nasıl bu sorunu çözebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, VirtualBox'a Windows XP yüklemeye çalışıyorum. Fakat 5-6 tane ISO denememe rağmen kabul etmedi. Her defasında bu hatayı alıyorum: Nasıl bu sorunu çözebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 Dostum bilmediğim için soruyorum. Sanallaştırma aktif olmalı sanırım ben de daha önce denemiştim. Artı 0 Eksi
KS KS BenMelly Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop:Excalibur Model:G770 Ram:32GB M.2 SSD Kapasite:1TB İşlemci:İntel İ7 12.Nesil Ekran Kartı:GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2023 #3 Tamam sorun çözüldü arkadaşlar. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 29 Kasım 2023 #4 BenMelly dedi: Tamam sorun çözüldü arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
BenMelly dedi: Tamam sorun çözüldü arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS BenMelly Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop:Excalibur Model:G770 Ram:32GB M.2 SSD Kapasite:1TB İşlemci:İntel İ7 12.Nesil Ekran Kartı:GeForce RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de: Vituralboxta yeni tuşuna basıyoruz. Aşağıdaki uzman kipi butonuna tıklıyoruz. Sonra istediğimiz RAM ve disk miktarını seçip makinenin ismini yazıyoruz. Not: Makinenin ismini yaparken ismi boşluksuz yapıyoruz. Örnek: Windows XP. WindowsXP. Sonra ise ISO'yu seçmeden makineyi oluşturuyoruz. Makinenin ayarlarına gidiyoruz. Boş kısmına tıklayıp ISO'muzu yüklüyoruz. Tamam diyerek makineyi başlatıyoruz. Üstteki aygıtlar bölümüne tıklıyoruz. Optik sürücülere tıkladıktan sonra ISO'muzu seçiyoruz. Sonra üstteki makine bölümüne tıklayıp sıfırla diyoruz. Ve işlem tamam! Sanal makineniz ISO üzerinden başlayacaktır. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de: Vituralboxta yeni tuşuna basıyoruz. Aşağıdaki uzman kipi butonuna tıklıyoruz. Sonra istediğimiz RAM ve disk miktarını seçip makinenin ismini yazıyoruz. Not: Makinenin ismini yaparken ismi boşluksuz yapıyoruz. Örnek: Windows XP. WindowsXP. Sonra ise ISO'yu seçmeden makineyi oluşturuyoruz. Makinenin ayarlarına gidiyoruz. Boş kısmına tıklayıp ISO'muzu yüklüyoruz. Tamam diyerek makineyi başlatıyoruz. Üstteki aygıtlar bölümüne tıklıyoruz. Optik sürücülere tıkladıktan sonra ISO'muzu seçiyoruz. Sonra üstteki makine bölümüne tıklayıp sıfırla diyoruz. Ve işlem tamam! Sanal makineniz ISO üzerinden başlayacaktır.