arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 macOS kurmak istiyorum deneme amaçlı ama ISO bulamadım. Nereden bulurum?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 Çözüldü: macOS Catalina 10.15.7 Sanal Sistem kurulum imajı MEGA.nz :sentinel: :D www.technopat.net Bu konudaki ISO dosyasını deneyebilirsiniz. Nice mutlu yıllara bu arada. Artı 0 Eksi
Çözüldü: macOS Catalina 10.15.7 Sanal Sistem kurulum imajı MEGA.nz :sentinel: :D www.technopat.net Bu konudaki ISO dosyasını deneyebilirsiniz. Nice mutlu yıllara bu arada.
KS KS arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Meriç Çeliktekin dedi: Nice mutlu yıllara bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim : D Meriç Çeliktekin dedi: Bu konudaki ISO dosyasını deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam burdaki eski, mac 15 yada 14 varmıdır ? Artı 0 Eksi
Meriç Çeliktekin dedi: Nice mutlu yıllara bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim : D Meriç Çeliktekin dedi: Bu konudaki ISO dosyasını deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam burdaki eski, mac 15 yada 14 varmıdır ?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 arif0 dedi: Teşekkür ederim : D Hocam burdaki eski, mac 15 yada 14 varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Belki yabancı forumlarda vs. bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
arif0 dedi: Teşekkür ederim : D Hocam burdaki eski, mac 15 yada 14 varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Belki yabancı forumlarda vs. bulabilirsiniz.