Şu anda Vivaldi kullanıyorum fakat bu aralar aşırı fazla RAM yemeye başladı. Performansı iyi tarayıcı önerisi istiyorum. Ayrıca bilgilerimi de satmazsa güzel olur.
Şu anda Vivaldi kullanıyorum fakat bu aralar aşırı fazla RAM yemeye başladı. Performansı iyi tarayıcı önerisi istiyorum. Ayrıca bilgilerimi de satmazsa güzel olur.
Aslında önceden Brave kullanıyordum sonra Vivaldiye geçmiştim. Bir yerde daha iyi performans verdiğini okumuştum bir kaç güne kadar da öyleydi bence fakat şuan çok rezalet durumda.
Aslında önceden Brave kullanıyordum sonra Vivaldi'ye geçmiştim. Bir yerde daha iyi performans verdiğini okumuştum birkaç güne kadar da öyleydi bence fakat şu an çok rezalet durumda.
Brave performans olarak güzeldir sorun yaşamazsınız.
Vivaldi verilerinizi sattığını ve bu veriler önemli olan şifreler, kart bilgileri olduğunu söylememe gerek yok sanırım biliyorsunuz.
Brave:
Açık kaynak.
Gizlilik politikası düzgün
Arayüz güzel ( birkaç ayar ile cüzdan şeyini kapatın )
Popüler ve büyük.
Chrome eklenti mağazası ve Google ürünleriyle senkronize çalışması (Chromium tabanlı)
Google uBlock orgin yani açık ara en iyi reklam engelleyicisi uBlock orginin Chrome mağazasından kaldırmasına rağmen Brave desteğini kesmedi
Her konuda en iyilerden tek bir konu hariç anca Vivaldi kullanıyorsanız sorun etmezsiniz zaten.
Kişiselleştirilme olarak zen ve LibreWolf'un gerisinde kalıyor.
Kişiselleştirme çok da derdim değil açıkçası Karanlık Mod varsa yeterli oluyor benim için. Tekrardan Brave döneceğim gibi duruyor yardımlarınız için teşekkürler.
Vivaldinin alternatifini istiyorsan Firefox tabanlı karşılığı Floorp browser var. Özelleştirme konusunda brave Vivaldiye rakip olamaz. İstiyorsan Floorp deneyebilirsin. Bu arada Vivaldi veri falan satmıyor lütfen uydurma bilgiler vermeyelim. Aksine Brave sandığınız kadar masum bir tarayıcı değildir.