Vivaldi vs Brave vs Firefox vs Edge vs Chromium

rydn

Hectopat
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden?

1. Tarayıcım Firefox
2. Opera

Firefox bana hep daha stabil ve fonksiyonel geliyor. Opera ise kullanıcı dostu diğerleri ise alakam yok.

Chrome. Alışıldık ve sade tasarım olduğu için vazgeçemiyorum.
Brave yedekte durur gizlilik üzerine ayarlar yapılı.

Brave, Firefox ve Edge kullandım. 3'ü de bilgisayarımda var. Ek olarak Chrome var. Ara sıra tarayıcı değiştiriyorum. Bilgisayarın iyiyse Brave, değilse Firefox. Linux kullanıyorsan da Brave. Sadelik arıyorsan Edge. Arada Opera indirip silerim. (GX değil) Şu an Chrome kullanıyorum.

En iyisinin Brave olduğunu düşünüyorum.

Edge, Windows ile çok içli dışlı ve hantal çalışıyor. Direkt sistemden silerim.
Eski Edge olsaydı yeni sürümlerde olsaydı, hantal olsa bile kullanırdım. Tasarımını çok seviyordum onun ve ben yaklaşık 3 yıl kadar onu kullandım eskiden.

Firefox ise GTK penceresiyle çok uyumlu oluduğu için Linux'ta çok harika duruyor. Linux'ta da Firefox kullanırım ben. Çok iyidir ve çok hızlıdır.

1. Tarayıcım Firefox
2. Opera

Firefox bana hep daha stabil ve fonksiyonel geliyor. Opera ise kullanıcı dostu diğerleri ise alakam yok.
Bana da Safari, Firefox, Opera. Diğerleri o kadar sıcak gelmiyor. Özellikle Edge. Hiç alışamadım.

Firefox'un tek sevmediğim yanı kaydırırken biraz hantal olması.

Bana da Safari, Firefox, Opera. Diğerleri o kadar sıcak gelmiyor. Özellikle Edge. Hiç alışamadım.

Firefox'un tek sevmediğim yanı kaydırırken biraz hantal olması.
Windows'ta kullanmıyorum ama Linux'ta güzel Firefox.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…