Vivense çok geç geliyor haberin olsun. Evidea, Koçtaş ve Vivense’de genelde aynı ürünler oluyor çoğu zaman. En uygun fiyat Evidea’da oluyor genelde. Üçünü de inceleyerek karar verebilirsin. Ben Vivense’de sorun yaşamadım açıkçası ama bazı kişilere malzemeler eksik parça geliyor.
Bir de Vivense’den alırsan MNG Kargo ile geliyor ve ağır olduğu için apartman girişinde bırakıyorlar ve sen taşımak zorunda kalıyorsun. Bu sıcaklarda o pis kutuyu sırtlanmak çok kızdırıyor insanı. Evidea mesela Horoz Lojistik ile yolluyor. Evin kapısına kadar çıkarıyorlar. Bunları da aklında tut benceBu dönemde o kadar çok dolap ve raf kutusu taşıdım ve monteleyip kurdum ki görmek istemiyorum diyebilirim
Standart kargoların politikası bu maalesef. 20 desi üstünü taşımıyorlar. Sorma bir kutu yüzünden tişörtüm kullanılmaz hale geldi tozdan kirden. Bir de zımbanın telini taktırıp yırtılınca sinirden kutuyu Hulk gibi çıplak ellerimle parçalayarak açtımİlk gelen ürünü yağlarla aynı yere koymuşlar arabada sanırım. Ürünün kolisi yağ içinde kalmıştı. Hem ben hem de asansör, ev batmıştı... MNG dediğiniz gibi ağır ya da pis yükleri direkt kapıya bırakıp gidiyor
Vivense iyi değil. Aynı ürünü 3 kez değiştirdik ve üçünde de kullanılmış ürün gönderdiler.
Peki suntalam ile yonga levha için ne diyorsunuz? Hangisi daha kaliteli?Vivense çok geç geliyor haberin olsun. Evidea, Koçtaş ve Vivense’de genelde aynı ürünler oluyor çoğu zaman. En uygun fiyat Evidea’da oluyor genelde. Üçünü de inceleyerek karar verebilirsin. Ben Vivense’de sorun yaşamadım açıkçası ama bazı kişilere malzemeler eksik parça geliyor.
Bir de Vivense’den alırsan MNG Kargo ile geliyor ve ağır olduğu için apartman girişinde bırakıyorlar ve sen taşımak zorunda kalıyorsun. Bu sıcaklarda o pis kutuyu sırtlanmak çok kızdırıyor insanı. Evidea mesela Horoz Lojistik ile yolluyor. Evin kapısına kadar çıkarıyorlar. Bunları da aklında tut benceBu dönemde o kadar çok dolap ve raf kutusu taşıdım ve monteleyip kurdum ki görmek istemiyorum diyebilirim
Standart kargoların politikası bu maalesef. 20 desi üstünü taşımıyorlar. Sorma bir kutu yüzünden tişörtüm kullanılmaz hale geldi tozdan kirden. Bir de zımbanın telini taktırıp yırtılınca sinirden kutuyu Hulk gibi çıplak ellerimle parçalayarak açtım
Peki suntalam ile yonga levha için ne diyorsunuz? Hangisi daha kaliteli?
Parayla rezil olmak bu işte... Üstelik kullanılmış ürün gönderiyor adam ya. Vİda izleri, toz izleri, bardak izi bile
İkiside sıkıştırılmış ağaç artığı aslında. Suntalam ürün kullanmıştım. Güzel kullanırsan kötü hale gelmez, o kadar diyebilirim.
Aynı mantık ya fazla para verme bence. En fazla üzeri dalgalı desen oluyor o kadar.Peki suntalam ile yonga levha için ne diyorsunuz? Hangisi daha kaliteli?
Aynen iade ürünü tekrar yolluyorlar maalesef. Parayla gereksiz risk alıyor insan ama ne yaparsın işte.Parayla rezil olmak bu işte... Üstelik kullanılmış ürün gönderiyor adam ya. Vİda izleri, toz izleri, bardak izi bile
Banyo dolabı suntalam mesela hiç sorun yaşamadım. Ne şişme ne soyulma. Bekar evi gibi dan dun kullanmazsan sorun olmuyorİkiside sıkıştırılmış ağaç artığı aslında. Suntalam ürün kullanmıştım. Güzel kullanırsan kötü hale gelmez, o kadar diyebilirim.