Çözüldü Vivetool nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan R6n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.933
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

R6n

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Vivetool'u kaldırmam gerek çünkü ciddi sıkıntılar yaratıyor bilgisayarda. Nasıl etkilerini geri alıp kaldırabilirim?

@UppermostHide28 hocam siz Vivetool u kaldırmıştınız sanırsam. Nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Nasıl düzelttiniz onu da açıklasanız keşke.

Görev çubuğum yanıp sönüyordu. Kullanmama izin vermiyordu. İlk önce yeni arama kutusunu vivetool /disable /id: 40887771 ile kapattım. Sorun düzeldi. Ardından bu komutları kullanarak: vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 1 vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 3 vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 5
Komutlarını kullanarak arama özelliğini tamamiyle kapattım. Ardından vivetool /enable /id: 40887771 kullanarak yeni arama kutusunu etkinleştirdim. Böylece hem yeni özellikten mahrum kalmadım, hem de sorunumu çözmüş oldum.
Sorunumu düzelttim hocam. Yine de sağ olun.

Hocam hangi özelliği açtıktan sonra hata vermeye başladı onu da yazarsaniz. @R6n

Son düzenleme:
Nasıl düzelttiniz onu da açıklasanız keşke.

Görev çubuğum yanıp sönüyordu. Kullanmama izin vermiyordu. İlk önce yeni arama kutusunu vivetool /disable /id: 40887771 ile kapattım. Sorun düzeldi. Ardından bu komutları kullanarak: vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 1 vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 3 vivetool /disable /id: 39263329 /variant: 5
Komutlarını kullanarak arama özelliğini tamamiyle kapattım. Ardından vivetool /enable /id: 40887771 kullanarak yeni arama kutusunu etkinleştirdim. Böylece hem yeni özellikten mahrum kalmadım, hem de sorunumu çözmüş oldum.

Çözüm

Hocam Vivetool'u kaldırdım tamamen.

Bende Explorer sorunu yaptı.

Vivetool kullanmayacağım artık
21h2de özellikler açıldı tamamen

İfadeler: R6n
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…