drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 29 Kasım 2014 #1 Samsung Monitöre HDMI ile bağladım vivopc’yi ama görüntü gelmiyor , vivopc ışığı yanıyor , freedos olduğu için olabilir mi ? check signal cable diyor ekran , başka hdmı kablosu denedim yine aynı oldu (2 cihazda sıfır yeni kutudan çıktı)
Samsung Monitöre HDMI ile bağladım vivopc’yi ama görüntü gelmiyor , vivopc ışığı yanıyor , freedos olduğu için olabilir mi ? check signal cable diyor ekran , başka hdmı kablosu denedim yine aynı oldu (2 cihazda sıfır yeni kutudan çıktı)
OTOFAJİ Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #2 Direk vga kablosundan bağlayın. Freedos işletim sisteminde görüntü gelir ve reboot yapmınızı ister.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 29 Kasım 2014 #3 OTOFAJİ dedi: Direk vga kablosundan bağlayın. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi benim merak ettiğim bu cihazın hdmı bağlantıları çalışmıyor mu ?
OTOFAJİ dedi: Direk vga kablosundan bağlayın. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi benim merak ettiğim bu cihazın hdmı bağlantıları çalışmıyor mu ?
OTOFAJİ Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #4 hayır çalışır ama işletim sistemi kurulmalı. Bunlardan ayrı olarak iki adet ekran bağlamaya yaramaktadır. hem hdmı ve vga kablosu.
hayır çalışır ama işletim sistemi kurulmalı. Bunlardan ayrı olarak iki adet ekran bağlamaya yaramaktadır. hem hdmı ve vga kablosu.