Vivo telefon alınır mı?

Bütçe
6000

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, dün Viaport MediaMarkt'a gittim. Samsung'lara baktım hepsi 8-9 olmuş. Vivo gördüm, Dünya Kupası sponsoru olunca güvenilirdir diye düşündüm baktım. Çok güzel özellikleri olan telefonlar 5000TL falan. Mantıklı geldi, genelde oyun oynamak için veya CapCut'tan video hazırlama, sosyal medya için kullanıyorum. Adam sorun yaşamazsınız dedi. Y16 gibi modeller vardı. Düşündüğüm;

4+4 Genişletilmiş RAM
2.8 8 Çekirdekli İşlemci
128B Hafıza
Alınır mı? Vivo? Samsung veya Vivo alacağım.
Batarya da önemli. Ya A24 ya da Vivo. Adam A24 şarjı biraz daha çabuk biter dedi.

Merhaba, dün Viaport MediaMarkt'a gittim. Samsung'lara baktım hepsi 8-9 olmuş. Vivo gördüm, Dünya Kupası sponsoru olunca güvenilirdir diye düşündüm baktım. Çok güzel özellikleri olan telefonlar 5000TL falan. Mantıklı geldi, genelde oyun oynamak için veya CapCut'tan video hazırlama, sosyal medya için kullanıyorum. Adam sorun yaşamazsınız dedi. Y16 gibi modeller vardı. Düşündüğüm;

4+4 Genişletilmiş RAM
2.8 8 Çekirdekli İşlemci
128B Hafıza
Batarya da önemli. Ya A24 ya da Vivo. Adam A24 şarjı biraz daha çabuk biter dedi.
Sana önerim orada ki hiçbir insana güvenme. Onlar satmak için uğraşıyorlar ve promosyon alıyorlar buna.

Soruya gelirsek 2.el daha iyiler var.

Alınır, kendim Y22s kullanıyorum. Arayüz olarak iyi bir marka. Bahsettiğin model Y16 mı? O bütçeye M14, M23 gibi cihazlar alınmalı.
Galiba Y16 idi, aslında bana da Samsung uygun gibi.
Çok güzel filan değil o cihazların özellikleri öncelikle.

Hem hangi Vivo?
Y16 diye not ettim.
Sana önerim orada ki hiçbir insana güvenme. Onlar satmak için uğraşıyorlar ve promosyon alıyorlar buna.

Bana da satış için yapıyor gibi.
Bizde y70 ile y21s var sıkıntı yaşamadık günlük kullanımda fakat oyun kısmında pek iyi değil, İkinci el bir s8 s9 bakılabilir.
O zaman samsung alacağım gibi.

Galiba Y16 idi, aslında bana da Samsung uygun gibi.

Y16 diye not ettim.

Bana da satış için yapıyor gibi.

O zaman samsung alacağım gibi.
Y16, Y21 gibi cihazlar alınmaz, satmak için tatlı dil kullanıyorlar. M14 alıp yolunuza bakın.

Sana önerim oradaki hiçbir insana güvenme. Onlar satmak için uğraşıyorlar ve promosyon alıyorlar buna.

Gerçekten Teknosa ve MediaMarkt çalışanlarına hiç güvenmiyorum ben telefon alacağım adam zorla Oppo A52 aldırmıştı Gorilla Glass falan var diyor ama yok ya da A73e sıvı soğurma var demişlerdi ama o da yok.

Merhaba, dün viaport MediaMarkt'a gittim. Samsung'lara baktım hepsi 8-9 olmuş. Vivo gördüm, dünya kupası sponsoru olunca güvenilirdir diye düşündüm baktım. Çok güzel özellikleri olan telefonlar 5000TL falan. Mantıklı geldi, genelde oyun oynamak için veya CapCut'tan video hazırlama, sosyal medya için kullanıyorum. Adam sorun yaşamazsınız dedi. Y16 gibi modeller vardı. Düşündüğüm;

4+4 genişletilmiş RAM.
2.8 8 çekirdekli işlemci.
128b hafıza.

Alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı