Merhaba, babam geçen gün MediaMarkt'tan Vivo V21e almış. Ben birk kaç gündür Xiaomi Note 11Pro'yu araştırıyordum. Sizce V21E'yi iade edip Xiaomi Note 11 Pro mu almalıyım?
Merhaba, babam geçen gün MediaMarkt'tan Vivo V21e almış. Ben birk kaç gündür Xiaomi Note 11Pro'yu araştırıyordum. Sizce V21E'yi iade edip Xiaomi Note 11 Pro mu almalıyım?
Note 11 Pro geçmeye geçilecek bir model değil donanım olarak. Ekran tazeleme hızı ve kamera olarak fark olur. Kamera tarafında da 4k dezavantajı var Note 11 Pro'nun. Fotoğraflarda daha iyi ama.
Note 11 Pro geçmeye geçilecek bir model değil donanım olarak. Ekran tazeleme hızı ve kamera olarak fark olur. Kamera tarafında da 4K dezavantajı var Note 11 Pro'nun. Fotoğraflarda daha iyi ama.
10Pro nasıl sizce? Ben şu anda Vivo V21 kullanıyorum halihazırda memnunum ama V21e de canımı sıkan ekranı ve bataryası. Telefonu annem kulanıcağı için pilinin ve kamerasının bir tık iyi olmasını istedim. Note 10Pro da Snapdragon olduğunu görünce Note 10Pro almayı düşünmeye başladım.
(Bu arada kutu kapalı o yüzden iade konusunda sorun olacağını sanmam)