Vivo V21e vs Xiaomi Mi 11 Pro

Hocam bende markette gezerken bana da ballandıra ballandıra anlattılar tam alacaktım ki dedim dur bir inceleyeyim. Şimdi dediğinizde inceliyorum da Redmi Note 10 Pro çok daha iyiymiş

Muhtemelen sponsorluk var. Babama ben internetten birkaç link atmıştım Xiaomi için orada sorduğunda bunlar pahalı denmiş halbuki en fazla 8000 bandında Note 10Pro.
Bir de Xiaomi için iş görmez vs. de demişler zaten ondan sonra Vivo'yu almış. İyi ki eve geldiğimde kutu kapalıydı yoksa 60Hz ekrana bakmak zorunda kalacaktık

Bana da "bunun alternatifi xiaomi oluyor genelde ama yaramaz hiç araştırmana gerek yok vivo v21e al" dedi

Peki hiç Samsung A33'e baktın mı? Oda güzeldir belki ama benim önceki Samsung deneyimlerim çok uzun ömürlü olmadı.

Hocam redmi 10 pro daha içime sindi gibi

Peki hiç Samsung A33'e baktın mı? Oda güzeldir belki ama benim önceki Samsung deneyimlerim çok uzun ömürlü olmadı.

Note 10 pro siparişi verdim sıfır arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bende bugün gidip aldım. Bakalım nasıl olacak. Paketini açacağız şimdi.

Hayırlı olsun hocam. Dün hepsiburada xiaomi mağazasından 7450 liraya sipariş verdim, daha ürün kargoya verilmemiş 8.500 lira olmuş aynı ürün şaka gibi ülkeyiz vallahi.

Bende bugün gidip aldım. Bakalım nasıl olacak. Paketini açacağız şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…