Rmz_Kmz Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. Vivo V30 almayı düşünüyorum bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz yazarsanız sevinirim. 30bin bandına kadar da çıkabilirim cihaz önerilerini alabilirim. Son düzenleme: 3 Eylül 2024
İyi akşamlar arkadaşlar. Vivo V30 almayı düşünüyorum bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz yazarsanız sevinirim. 30bin bandına kadar da çıkabilirim cihaz önerilerini alabilirim.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 3 Eylül 2024 #2 Alınmaz. S23 FE bakabilirsiniz.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Alınmaz S23 FE ye bakın.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Rmz_Kmz dedi: İyi akşamlar arkadaşlar. Vivo V30 almayı düşünüyorum bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hayatta alınmaz. Fiyatına göre düşük performanslı bir cihaz. UFS çok düşük, hoparlör çöp. Fiyatında çok daha iyiler var.
Rmz_Kmz dedi: İyi akşamlar arkadaşlar. Vivo V30 almayı düşünüyorum bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hayatta alınmaz. Fiyatına göre düşük performanslı bir cihaz. UFS çok düşük, hoparlör çöp. Fiyatında çok daha iyiler var.