giuseppex Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 20-25k kadar bütçem var
elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 3 Temmuz 2024 #12 giuseppex dedi: 20-25k kadar bütçem var Genişletmek için tıkla... S23 FE
A ahmetkirguz Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 60 3 Temmuz 2024 #13 giuseppex dedi: Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Vivo V30 nasıl bir model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeni ve yurt dışı 2.el tercihini söyle sana tek öneri yapacağım e elazığlıCJ dedi: S23 FE Genişletmek için tıkla... exynos hâlâ aşırı verimsiz
giuseppex dedi: Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Vivo V30 nasıl bir model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeni ve yurt dışı 2.el tercihini söyle sana tek öneri yapacağım e elazığlıCJ dedi: S23 FE Genişletmek için tıkla... exynos hâlâ aşırı verimsiz
giuseppex Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #14 ahmetkirguz dedi: Bütçeni ve yurt dışı 2.el tercihini söyle sana tek öneri yapacağım E Exynos hâlâ aşırı verimsiz Genişletmek için tıkla... 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum
ahmetkirguz dedi: Bütçeni ve yurt dışı 2.el tercihini söyle sana tek öneri yapacağım E Exynos hâlâ aşırı verimsiz Genişletmek için tıkla... 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum
A ahmetkirguz Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 60 3 Temmuz 2024 #15 giuseppex dedi: 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... oneplus nord 3 bak beğenmezsen yaz giuseppex dedi: 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... veya yurtdışı server kayıtlı s23
giuseppex dedi: 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... oneplus nord 3 bak beğenmezsen yaz giuseppex dedi: 20-25k bütçem var 2. el tercihim de yok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... veya yurtdışı server kayıtlı s23
A ahmetkirguz Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 60 3 Temmuz 2024 #16 aynen kanka global cihazda dil desteği sorunu olcak ĞWUOWKSHDİAKSHD
elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 3 Temmuz 2024 #17 NovaEmirhan dedi: Vivo V30, sizi kendi sıkıntılarına odaklanmaktan alıkoyacak kadar yavaş ve donanımsal sorunlara karşı sizi hazırlıklı tutacak kadar sık arıza yapıyor! Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta kızaklı değil
NovaEmirhan dedi: Vivo V30, sizi kendi sıkıntılarına odaklanmaktan alıkoyacak kadar yavaş ve donanımsal sorunlara karşı sizi hazırlıklı tutacak kadar sık arıza yapıyor! Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta kızaklı değil
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 3 Temmuz 2024 #18 elazığlıCJ dedi: Ama sonuçta kızaklı değil Genişletmek için tıkla... Sonuçta kızaklı değil, tam tersi 'yerçekimli' bir cihaz kullanıyorsun demek!
elazığlıCJ dedi: Ama sonuçta kızaklı değil Genişletmek için tıkla... Sonuçta kızaklı değil, tam tersi 'yerçekimli' bir cihaz kullanıyorsun demek!
elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 3 Temmuz 2024 #19 NovaEmirhan dedi: Sonuçta kızaklı değil, tam tersi 'yerçekimli' bir cihaz kullanıyorsun demek! Genişletmek için tıkla... Kanka amma abarttın ya.Başka telefon alabilirdim sadece babaannem çok istedi tutturdu Vivo V30(!)
NovaEmirhan dedi: Sonuçta kızaklı değil, tam tersi 'yerçekimli' bir cihaz kullanıyorsun demek! Genişletmek için tıkla... Kanka amma abarttın ya.Başka telefon alabilirdim sadece babaannem çok istedi tutturdu Vivo V30(!)
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 3 Temmuz 2024 #20 elazığlıCJ dedi: Kanka amma abarttın ya. Başka telefon alabilirdim sadece babaannem çok istedi tutturdu Vivo V30(!) Genişletmek için tıkla... Babaannenizin isteği üzerine Vivo V30 tutturduysa, artık koca aile için teknik destek hizmeti de sizin demektir bence babaannenizin bir sonraki isteği VR gözlük mü olacak, yoksa hızlı şarj özelliği mi?
elazığlıCJ dedi: Kanka amma abarttın ya. Başka telefon alabilirdim sadece babaannem çok istedi tutturdu Vivo V30(!) Genişletmek için tıkla... Babaannenizin isteği üzerine Vivo V30 tutturduysa, artık koca aile için teknik destek hizmeti de sizin demektir bence babaannenizin bir sonraki isteği VR gözlük mü olacak, yoksa hızlı şarj özelliği mi?