elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 3 Temmuz 2024 #21 NovaEmirhan dedi: Babaannenizin isteği üzerine Vivo V30 tutturduysa, artık koca aile için teknik destek hizmeti de sizin demektir bence babaannenizin bir sonraki isteği VR gözlük mü olacak, yoksa hızlı şarj özelliği mi? Genişletmek için tıkla... Soramadım.Kendisi geçen ay vefat etti.Beni bu kadar üzdüğünüz değdi mi şimdi(!)
NovaEmirhan dedi: Babaannenizin isteği üzerine Vivo V30 tutturduysa, artık koca aile için teknik destek hizmeti de sizin demektir bence babaannenizin bir sonraki isteği VR gözlük mü olacak, yoksa hızlı şarj özelliği mi? Genişletmek için tıkla... Soramadım.Kendisi geçen ay vefat etti.Beni bu kadar üzdüğünüz değdi mi şimdi(!)
C COOLMISTER BLONDEATH Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #22 hayırlı olsun.
elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 4 Temmuz 2024 #23 COOLMISTER BLONDEATH dedi: hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
hyperonos Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #24 ahmetkirguz dedi: OnePlus nord 3 bak beğenmezsen yaz. Veya yurt dışı server kayıtlı S23. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı server kayıtlı nereden bulabiliriz ki sarı site mi?
ahmetkirguz dedi: OnePlus nord 3 bak beğenmezsen yaz. Veya yurt dışı server kayıtlı S23. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı server kayıtlı nereden bulabiliriz ki sarı site mi?