6 aydır Vivo V30 kullanıyorum. Sık sık maç seyretmeye gidiyorum Instagram'a story paylaşıyorum. Fark ettim ki kameram gerçekten iğrenç. Yanımda bir abinin telefonuna baktım fotoğraf çekerken, gerçekten kamerasının çok kaliteli olduğunu gördüm. Babam 11 kullanıyor, pil sağlığı %70 civarlarında. Kendisine yeni bir telefon alacak bende eski 11'ini almayı düşünüyorum. Fikriniz nedir pişman olur muyum? V30'dan devam mı etmeliyim? Günlük olarak sadece WhatsApp Instagram bir de küçük oyunlar oynuyorum.
Pil sağlığı aşırı düşük bataryasını kullanırsan kullanılır fakat yakın zamanda güncelleme desteği olmayacak iPhone 11 modelinde
Cihazının ekran ve bataryasını ararsın, daha üst cihazlara geçmeni öneririm.
11 var bende. iPhone baz modellerinin çoğunun bataryalarının sıfır hali bile çok uzun gitmez, pil seviyesi düşünce daha da kotu olur. Pili orijinali ile değiştireceksen 2-3 yıl götürür sonra şuan bulunduğu seviyeye gelir muhtemelen. Yukarıda da denildiği gibi ekran ve batarya açısından daha kotu bi cihaza geçmiş olacaksın, 11’in ekranının hem ips hem de max 625 nit parlaklığa sahip olduğunu (güneş altında görmekte zorlandığım oluyor) unutma. Ayrıca V30’a göre çok yavaş şarj olan bir cihaz 11. Ama hem iPhone hevesin hem de daha güzel bir kamera kullanacağın için geçebilirsin. Kararını bunlara göre verebilirsin.Pilini orijinal ile değiştirsem beni 2-3 yıl götürür mü dersiniz? Maksat elimde bir iPhone cihaz olması. Çok kıskanç biriyimdir gittiğim her ortamda iPhone görünce kendimce bir üzülüyorum.
Sadece 1-3 yıl arasında kullanacağım maaş biriktirip daha üst kalite bir cihaz alacağım. Maksatım bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Beni motive etmesi için kullanacağım.
Pilini orijinal ile değiştirsem beni 2-3 yıl götürür mü dersiniz? Maksat elimde bir iPhone cihaz olması. Çok kıskanç biriyimdir gittiğim her ortamda iPhone görünce kendimce bir üzülüyorum.
Sadece 1-3 yıl arasında kullanacağım maaş biriktirip daha üst kalite bir cihaz alacağım. Maksatım bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Beni motive etmesi için kullanacağım.
11 var bende. iPhone baz modellerinin çoğunun bataryalarının sıfır hali bile çok uzun gitmez, pil seviyesi düşünce daha da kotu olur. Pili orijinali ile değiştireceksen 2-3 yıl götürür sonra şu an bulunduğu seviyeye gelir muhtemelen. Yukarıda da denildiği gibi ekran ve batarya açısından daha kotu bir cihaza geçmiş olacaksın, 11'in ekranının hem IPS hem de Max 625 nit parlaklığa sahip olduğunu (güneş altında görmekte zorlandığım oluyor) unutma. Ayrıca V30'a göre çok yavaş şarj olan bir cihaz 11. Ama hem iPhone hevesin hem de daha güzel bir kamera kullanacağın için geçebilirsin. Kararını bunlara göre verebilirsin.
2-3 yıl evet götürür fakat eğer bütçen varsa hem Apple cihazını hem de kendi kullandığın cihazı satıp daha üst model bir iPhone alman bence daha mantıklı olur
Eğer bataryayı yenilemezsen evet hızlı biter ve günü çıkarmaz. Yüzde 70 kapasite demişsin bu iPhone bataryası için kotu bir değer.Gerçekten şarjı hızlı mı bitiyor? Gündelik olarak Instagram Discord wb uygulamalar kullanırım beraberinde hiç ağır olmayan oyunlar. 1 gün götürmez mi diyorsunuz? Tek niyetim kamerasını kullanmak olacak.
Gerçekten şarjı hızlı mı bitiyor? Gündelik olarak Instagram Discord wb uygulamalar kullanırım beraberinde hiç ağır olmayan oyunlar. 1 gün götürmez mi diyorsunuz? Tek niyetim kamerasını kullanmak olacak.
Elimdekini satmak isterim 22ye lakin sonrasında alan kişiden kaynaklı başım yanar diye korkuyorum illegal bir işe karışır diye. Bu durumda bende bir sorun olur mu?
Bir sıkıntı olmaz eğer parayı habale ile gönderecekse açıklamaya aldığı telefonun marka model ve IMEI numarasını yazarak satış yapmanı öneririm
Öncelikle değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak sorun şudur. Vivodan iphoneye geçeyim mi şimdi ? İyice arada kaldım yorumlarınızdan önce kesindim ama. Ben vivonun kamerasını beğenemiyorum. iPhone'un kamerası vivoya göre iyi mi ?Eğer bataryayı yenilemezsen evet hızlı biter ve günü çıkarmaz. Yüzde 70 kapasite demişsin bu iPhone bataryası için kotu bir değer.