Vivobook X409FB laptop Windows 11'e uygun mu?

Khan04

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
DDR4 ,8 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 256 GB
Ekran kartı
Harici, NVIDIA MX110, 2 GB
İşlemci
8. Nesil Intel Core i5 8265U,1.6 GHz Turbo 3.9 GHz
Herkese merhaba,

Daha önceden Windows 11 Single Language kullandım. Yükseltme, formatla karşılaştırıldığında daha fazla performans sorunu oluşturacağını bildiğimden, yükseltmenin ardından, Windows 11 sistem sıfırlama yaptım. Ciddi bir sorun olarak hızlı pil düşüşü fark ettim, biraz da ek ısınma oluştu( aşırı değil ). Eminim birçok sorunu da gözden kaçırmışımdır. 5 ay önce, Laptop'umun asıl işletim sistemi olan Windows 10 Home Single Language'ye geri döndüm. Şimdi ek verimlilik ayarları ve yeni özelliklerden dolayı tekrar Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Ama performanstan emin değilim.
Başka bir sorun da Windows işletim sistemlerinin Home sürümlerinde Hyper-v desteği olmadığından ciddi sıkıntı yaşıyorum. Windows 11'de bir açık kaynak BAT dosyası kullanarak manuel olarak kurabiliyordum. Ama Windows 10'da bu mavi ekrana sebep oluyor ve sıfırlamak zorunda kalıyorum.
Yorumlarınızı ayrıntılı olarak bekliyorum. "Windows 11 stabil değil" deyip ayrılmayın. En azından ne ölçüde olduğunu açıklayın.

Önemli olduğundan emin olamadığım özellikler: 1366x768 piksel, 14 inch ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz usb flasha rufus ile kurup sıfırdan format atıp deneyin.

İsterseniz usb flasha rufus ile kurup sıfırdan format atıp deneyin.
Cevap için teşekkürler. Pille kullanırken daha önce yazdıklarım sorunların yanında, pille kullanırken performans düşüşü fark ettim. Güç modu, Windows 10 ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı