Viyana'dan PS5 Pro getirilir mi?

Hocam dikkatli kullanırsanız bir şey olmaz, HDMI portuna dikkat edin, bir de 5-6 saat oynayınca ısınma sorunu olup kendini kapatiyor konsol, hepsinde aynı sorun var demiyorum ama cok hassas konsol PS5.

Çıktığı günden beri PS5 Slim kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak 1 kez bile ısınıp kapanmadı. Slim'ler biraz daha sorunlardan arınmış sürümdür her zaman. 8 saat kapatmadan oyun da oynadım sıkıntı olmadı.
Isınmaması için 2 önemli husus var. Birincisi etrafı çok kapalı olmayacak, ikincisi ise dik kullanıyorsan stant ile kullanacaksın ki alt havalandırmayı kapatma. Ben yatay ve önü arkası sağı solu açık bir yere koydum. Aldığımdan beri 1 kez bile ısınma hatası, uyarısı vb. bir şey olmadı.

Ben Almanya'dan aldım. Aldığım zaman TR'nin yarı fiyatıydı, bozulursa 1 tane daha alırım ama 2 katı fiyat ödemem deyip aldım.

Çok mantıklı hareket hocam, bozulacağını ben de sanmam kolay kolay. Belki sadece TR'de sürekli elektrik kesintileri olduğu için akım kontrollü priz kullanmak mantıklı olabilir.

Çok mantıklı hareket hocam, bozulacağını ben de sanmam kolay kolay. Belki sadece TR'de sürekli elektrik kesintileri olduğu için akım kontrollü priz kullanmak mantıklı olabilir.

UPS daha mantıklı ama fiyat olarak ve ses olarak yüksek cihazlar gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…