K Kwanon Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Almanya'ya davet mektubu ile vizeye başvurmak istiyorum ancak olur da red yersem seneye Erasmus'a başvururken sorun çıkarır mı?
Almanya'ya davet mektubu ile vizeye başvurmak istiyorum ancak olur da red yersem seneye Erasmus'a başvururken sorun çıkarır mı?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 Kwanon dedi: Almanya'ya davet mektubu ile vizeye başvurmak istiyorum ancak olur da red yersem seneye Erasmus'a başvururken sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Başvurur iken pasaport defterini yenile.
Kwanon dedi: Almanya'ya davet mektubu ile vizeye başvurmak istiyorum ancak olur da red yersem seneye Erasmus'a başvururken sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Başvurur iken pasaport defterini yenile.
K Kwanon Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 SdtCngz dedi: Başvurur iken pasaport defterini yenile. Genişletmek için tıkla... Yenileyince red yediğim görülmüyor mu hocam?
SdtCngz dedi: Başvurur iken pasaport defterini yenile. Genişletmek için tıkla... Yenileyince red yediğim görülmüyor mu hocam?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 Kwanon dedi: Yenileyince red yediğim görülmüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Aynı ülke görür fakat diğer ülkeler görmüyor diye biliyorum defter değiştirdiğin vakit. Çünkü öyle olsaydı daha uzun süreli vize alırdım.
Kwanon dedi: Yenileyince red yediğim görülmüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Aynı ülke görür fakat diğer ülkeler görmüyor diye biliyorum defter değiştirdiğin vakit. Çünkü öyle olsaydı daha uzun süreli vize alırdım.