eyupakdemir Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Dijital pazarlama dersi için herhangi bir ajans (dijital pazarlama, sosyal medya, influencer marketing vs.) yani pazarlama alanında şirketlere hizmet sunan çalışanı ile röportaj yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
Dijital pazarlama dersi için herhangi bir ajans (dijital pazarlama, sosyal medya, influencer marketing vs.) yani pazarlama alanında şirketlere hizmet sunan çalışanı ile röportaj yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olur musunuz?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Mart 2024 #2 Şirketlere mail atarak yardım isteyebilirsin.
7 745049 Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 33 17 Nisan 2024 #3 LinkedIn üzerinden ilgili şirketlerin ilgili kişilerine ulaşıp randevu isteyebilirsin. Gerçi 1 ay geçmiş ama umarım süren bitmemiştir.
LinkedIn üzerinden ilgili şirketlerin ilgili kişilerine ulaşıp randevu isteyebilirsin. Gerçi 1 ay geçmiş ama umarım süren bitmemiştir.