Vize sınavında su içmek yasak mı?

O esnada dışarıda nasıl görünüyordum bilmiyorum ama sana anlatayım. Hani sınavda kafan bunalır, kendini bir dakikalığına hafif geriye yaslarsın ya o şekildeydim. Kesinlikle kahvehanedeki gibi yayılma durumum yoktu. Sırtım da ağrıdıgı için biraz öyle durdum, su içtim sadece. Hem hocanın tabir ettiği gibi dursam bile laf atma hakkı yok, kimseyi rahatsız etmemişim, sağa sola bakıp kopya da kovalamıyorum. Benim yüzümden sınıfın kalanına da laf etti gereksiz yere, haklarına girdim ister istemez.
Yok anlattığına göre hoca haksız zaten de bazı hocalar sınavlarda kafanı kaldırınca falan laf atabiliyor.

Açıkçası hoca unutmuştur bile sizi. Fazla takmayın, gülüp geçin. Dalgasını yapın arkadaş ortamında. Bazı hocalar pek ciddiye alınacak insanlar olmayabiliyorlar. Bazen boş konuşuyorlar.
Dalga konusu olduğumu düşünmüyorum zaten de hocanın hakkını bulması lazım ki suçu olmayan öğrencilerin kafasını şişirmesin gereksiz yere. Kurallara hakim olmadan kuralları okuyup gelin diye hava yapıyor 😅

Dalga konusu olduğumu düşünmüyorum zaten de hocanın hakkını bulması lazım ki suçu olmayan öğrencilerin kafasını şişirmesin gereksiz yere. Kurallara hakim olmadan kuralları okuyup gelin diye hava yapıyor 😅

Çok hoş bir gönderme yapabileceğin aklıma geldi şimdi. Kendi üniversitenin sınav yönetmeliğini A4 kağıda bastırıp hocanın olmadığı bir gün kapısının altından at. İçeri girdiğinde okur belki ama seninle bağdaştıramaz da konuyu. En azından bir mesaj vermiş olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı