Vize sınavında soruların olduğu kağıda ismimi yazmayı unuttum. Ama optik forma ismimi ve numaramı yazıp imzamı da attım. Yoklama kağıdına da aynı şekilde imza attım. Soruların olduğu kağıda ismimi yazmamam sorun olur mu?
"Sınav kâğıdına ismini yazmayan ve/veya yoklama tutanağına imza atmayan öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır." KTU
Ayrıca "imza kağıdında imzası varsa bırak adını yazmamayı sınav kağıdını vermemiş dahi olsa sorun olmaz.. sınava giren asistan-hoca topluluğunun tek yaptığı şey bunları kontrol etmek, sorumluluk onlarda.. adını yazmayı unutmak suç değildir.."
"Sınav kâğıdına ismini yazmayan ve/veya yoklama tutanağına imza atmayan öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır." ktu.
Ayrıca "imza kağıdında imzası varsa bırak adını yazmamayı sınav kağıdını vermemiş dahi olsa sorun olmaz. Sınava giren asistan-hoca topluluğunun tek yaptığı şey bunları kontrol etmek, sorumluluk onlarda. Adını yazmayı unutmak suç değildir."
Karadeniz teknik üniversitesine göre evet geçersiz ama sizin asistanla konuşma durumunuza göre sonuç değişebilir.
Ayrıca imza attınız mı? Attınız. Optik forma isim ve numarayı da yazdınız. Yoklama kağıdına da attınız. Sadece soru kağıdına atmadınız. Bence yüksek ihtimal sınavınız geçerli hocam.