Çözüldü Vizelerden kalırsam, finalde geçebilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Esenlikler, yarın vizelerim var ve hiç çalışmadım. %70 ihtimalle kalacağım. Sadece derste ne dinlediysem onu biliyorum ekstradan hiç çalışmadım.
Diyelim ki genel matematik dersinden 20 aldım. Sizce bunu finalde 80-90 aslam toparlama imkanım var mı? Ortalamamı 3'ün üstüne çıkarmak istiyorum bunun için çok mu geç kaldım?

Çözüm
%60-%40 gibi bir oran varsa ve çan eğrisi yoksa 3 ortalama imkansıza yakın bir durum. Şöyle ki vizelerde hiç çalışmamışsın ve 50 üstü beklemiyorsun diye tahmin ediyorum. Finallerden 90-100 alman ancak durumu kurtarır gibi duruyor. Bu söylediklerim 3 ortalama için geçerli.

Onun haricinde kalma-geçme durumu için henüz geç değil.
vize girmeyip final fulleyerek geçebiliyosun diye biliyorum

%60-%40 gibi bir oran varsa ve çan eğrisi yoksa 3 ortalama imkansıza yakın bir durum. Şöyle ki vizelerde hiç çalışmamışsın ve 50 üstü beklemiyorsun diye tahmin ediyorum. Finallerden 90-100 alman ancak durumu kurtarır gibi duruyor. Bu söylediklerim 3 ortalama için geçerli.

Onun haricinde kalma-geçme durumu için henüz geç değil.

Çözüm
Şöyle birşeyi de hesaplayın, sınıfın ortalaması ve çan sistemine girecek mi? Atıyorum sınıfın ortalaması 60'ın altında olsun, sistem ortalamayı 40 yaptı, 40 üstü CC ile geçersiniz.

Benim üniversitemde oran 40/60. Vizede 40 alırsam finalde 73 alarak geçebiliyorum.

Ancak matematik benim de ciddi anlamda zayıf noktam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…