hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Merhaba, yarın Gürcistan'a uçuşum var biliyorsunuz ki ne vize ne de pasaport istiyor. Ancak benim halihazırda bir pasaportum var onunla giriş yapmak başka ülkelerden vize alırken işime yarar mı? Yoksa direkt kimlik seçeneğini mi kullanmalıyım?
Merhaba, yarın Gürcistan'a uçuşum var biliyorsunuz ki ne vize ne de pasaport istiyor. Ancak benim halihazırda bir pasaportum var onunla giriş yapmak başka ülkelerden vize alırken işime yarar mı? Yoksa direkt kimlik seçeneğini mi kullanmalıyım?
Yumemi Yumemite Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.137 Çözümler 52 12 Aralık 2022 #2 Pasaportla giriş yapmanız vize için pek bir işe yaramaz. Gene de pasaportla gidebilirsiniz, en azından kaşeniz olur. İstediğiniz zaman bakabilirsiniz.
Pasaportla giriş yapmanız vize için pek bir işe yaramaz. Gene de pasaportla gidebilirsiniz, en azından kaşeniz olur. İstediğiniz zaman bakabilirsiniz.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Yumemi Yumemite dedi: Pasaportla giriş yapmanız vize için pek bir işe yaramaz. Gene de pasaportla gidebilirsiniz, en azından kaşeniz olur. İstediğiniz zaman bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Check-in için kimliğimi seçip giderken yanıma pasaport da almamı mı söylüyorsunuz?
Yumemi Yumemite dedi: Pasaportla giriş yapmanız vize için pek bir işe yaramaz. Gene de pasaportla gidebilirsiniz, en azından kaşeniz olur. İstediğiniz zaman bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Check-in için kimliğimi seçip giderken yanıma pasaport da almamı mı söylüyorsunuz?
Yumemi Yumemite Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.137 Çözümler 52 12 Aralık 2022 #4 hyg dedi: Check-in için kimliğimi seçip giderken yanıma pasaport da almamı mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen.
hyg dedi: Check-in için kimliğimi seçip giderken yanıma pasaport da almamı mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen.