Vizyon Bilgisayar güvenilir mi?

Sorduğunuz yer de mı 2.el satıyor tam anlayamadım? Güvenli ödeme seçeneği olan platformlara yönelmeniz daha iyi olur 2.el için.

Sorduğunuz yer de mı 2.el satıyor tam anlayamadım? Güvenli ödeme seçeneği olan platformlara yönelmeniz daha iyi olur 2.el için.
Hayır hocam 2.elden vazgeçtim.Sıfır bir monitöre karar verdim.Vizyon bilgisayarı soruyorum güvenilir mi diye?
Ürün linkini gönderebilir misin?
Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Baya başarılı satıcı.

Satıcı puanı çok önemli. 9,8 puan almış gerçekten çok iyi. Ürün de 4,5 yıldız almış bu da harika diyebilirim. Satıcının diğer ürünlerindeki yorumlara bakabilirsiniz.

Bu kadar para verdikten sonra üstüne az bir miktar daha ekleyin 144 Hz alın derim hocam. 60Hz ile 144Hz arasında çok ciddi fark olur.

Bu kadar para verdikten sonra üstüne az bir miktar daha ekleyin 144 Hz alın derim hocam. 60Hz ile 144Hz arasında çok ciddi fark olur.
Hocam anakartım 60hz destekliyor.Gigabyte müşteri hizmetlerini aradığımda 60hz üstü alamazsınız diyor.Her türlü 60hz alırsınız dedi sitesindede yazıyor.APU sistem kullanıcağım.

Hocam anakartım 60Hz destekliyor. Gigabyte müşteri hizmetlerini aradığımda 60Hz üstü alamazsınız diyor. Her türlü 60Hz alırsınız dedi sitesindede yazıyor. APU sistem kullanacağım.

Anladim hocam ama bence gene de ileride sistem değiştirirseniz falan geleceğe yatırım olur.

Bende arkadaşın dediğine katılıyorum 60Hz almaktansa 144 al yine 60Hz kullan fakat ileride senin işine yarar 144Hz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…