P poyrazdem Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? Asus ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? Asus ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 20 Nisan 2024 #2 poyrazdem dedi: Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? ASUS ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşhir monitör alınmasını doğru bulmuyorum şahsen, bence ekranda ölü piksel çıkma ihtimali daha fazla olur.
poyrazdem dedi: Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? ASUS ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşhir monitör alınmasını doğru bulmuyorum şahsen, bence ekranda ölü piksel çıkma ihtimali daha fazla olur.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #3 poyrazdem dedi: Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? Asus ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Onu alacaginiza bunu sifir alin. CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor | ITOPYA CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile CM-9030002-PE ITOPYA'da www.itopya.com Aynı paneli kullanıyor.
poyrazdem dedi: Merhaba, iyi günler. Vizyon Bilgisayar'dan teşhir monitör alıp kullananız var mı acaba, varsa deneyiminizi anlatabilir misiniz? Asus ROG Swift PG27AQDM monitörü teşhir almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Onu alacaginiza bunu sifir alin. CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor | ITOPYA CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile CM-9030002-PE ITOPYA'da www.itopya.com Aynı paneli kullanıyor.
P poyrazdem Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 enzyyx dedi: Teşhir monitör alınmasını doğru bulmuyorum şahsen, bence ekranda ölü piksel çıkma ihtimali daha fazla olur. Genişletmek için tıkla... AliEgemen dedi: Onu alacaginiza bunu sifir alin. CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor | ITOPYA CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile CM-9030002-PE ITOPYA'da www.itopya.com Aynı paneli kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
enzyyx dedi: Teşhir monitör alınmasını doğru bulmuyorum şahsen, bence ekranda ölü piksel çıkma ihtimali daha fazla olur. Genişletmek için tıkla... AliEgemen dedi: Onu alacaginiza bunu sifir alin. CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor | ITOPYA CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile CM-9030002-PE ITOPYA'da www.itopya.com Aynı paneli kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.