Vizyonbilgisayar'dan ve Sahibinden'den sıfır RTX 3060 Ti alınır mı?

Bütçe
14.000 tl

YunusEmre234

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
Gainward RTX 4060 Ghost NE64060019P1-1070B 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16
AMD RYZEN 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5"
Rampage Hardy 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası
Meslek
Bilişim sistemleri ve teknolojileri öğrencisi
Merhaba öncelikle bütçem 14 k ve uzun zamandır 3060 Ti almayı planlıyorum. Sistemimde Ryzen 5 3600 takılı ve buna en yüksek takılabilecek ekran kartlarından RTX 3060 Ti takmayı düşünüyorum. Daha yeni asgari ücret arttı ve yılbaşından sonra fiyatların daha da artacağını düşündüğümden en ucuza bulabildiğim sitelerden bazıları:

Bu vizyonbilgisayar sitesi güvenilir bir site midir bilmiyorum hiç tecbürem olmadı
DUAL-RTX3060TI-O8G-V2 - Online Mağaza|Ekran Kartı|ASUS Türkiye
Burada ASUS yetkili satıcısı olarak geçtiğini gördüm.

Sahibinden'de 4 k daha ucuz ve sıfır olduğu iddia edilen bu ürünü Param Güvende ile almak daha mı mantıklı.

Arayınca anında açıp gerekli yere aktaran ilk insanlar.

Bugün (00.30 saatleri civarında) TUF kulaklık siparişi verdim Amazon üzerinden (satıcı Vizyon Bilgisayar), 14.30'da kargoya verdiler ve yarın teslim edilecek.

Gayet memnun kaldım, ürün yarın gelince güncellerim bu mesajı.

5600, 5500 + 4060 al.

3060 Ti sıfır alınacak bir kart değil. İlla sıfır kart alacağım diyorsan 4060 veya RX 7600 al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için ama bu videoyu biri göstermişti diye vazgeçmiştim 5500 + 4060 fikrinden 3060 Ti daha çok FPS alıyor gözüküyor. Bu test doğru değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için ama bu videoyu biri göstermişti diye vazgeçmiştim 3060 Ti daha çok FPS alıyor gözüküyor.

Nvidia'da geriye doğru uyumluluk yok gibi bir şey. DLSS 3.0-FG gibi özelliklerden yoksun ve dönemini tamamlamış bir 3060 Ti alınmaz. O fiyatlardan almak zaten felaket bir yanlış olur.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için ama bu videoyu biri göstermişti diye vazgeçmiştim 5500 + 4060 fikrinden 3060 Ti daha çok FPS alıyor gözüküyor. Bu test doğru değil mi?

Zaten öyle, 3060 Ti teorik olarak biraz daha kaslı bir kart fakat her şey kas gücü değil. Yarı yarıya daha az güç çekmesi ve yardımcı teknolojileriyle öne geçiyor 4060. RT performansı olarak 3060 Ti'ın şansı zaten yok 4060 karşısında.

Sadece FPS'e bakarak ekran kartı alınmaz. 4xxx serisinde DLSS+frame generation teknolojisi var yani yazılımsal özellikleri açarak daha çok FPS alabilirsin. Üstteki arkadaşın dediği gibi NVIDIA geriye doğru desteği yok dolayısıyla en güncelini almak daha mantıklısı.

NVIDIA'da geriye doğru uyumluluk yok gibi bir şey. DLSS 3.0-fg gibi özelliklerden yoksun ve dönemini tamamlamış bir 3060 Ti alınmaz. O fiyatlardan almak zaten felaket bir yanlış olur.

Zaten öyle, 3060 Ti teorik olarak biraz daha kaslı bir kart fakat her şey kas gücü değil. Yarı yarıya daha az güç çekmesi ve yardımcı teknolojileriyle öne geçiyor 4060. RT performansı olarak 3060 Ti'ın şansı zaten yok 4060 karşısında.

Sadece FPS'e bakarak ekran kartı alınmaz. 4xxx serisinde DLSS+frame generation teknolojisi var yani yazılımsal özellikleri açarak daha çok FPS alabilirsin. Üstteki arkadaşın dediği gibi NVIDIA geriye doğru desteği yok dolayısıyla en güncelini almak daha mantıklısı.

Tamamdır teşekkürler hepinize yukarıda da atılan bu linkteki ürünü alıyorum o zaman bazı oyunlarda işlemcim yetmeyebilir darboğaz yapar diye bir yazı okumuştum ama DLSS 3.0 açınca düzeliyor yazan da vardı ve bu yüzden ekran kartı düşürülmez işlemci yükseltilir yazıyordu 1 2 sene sonra da onu yükseltirim.

5600, 5500 + 4060 al.

Arayınca anında açıp gerekli yere aktaran ilk insanlar.

Bugün (00.30 saatleri civarında) TUF kulaklık siparişi verdim Amazon üzerinden (satıcı vizyon bilgisayar), 14.30'da kargoya verdiler ve yarın teslim edilecek.

Gayet memnun kaldım, ürün yarın gelince güncellerim bu mesajı.

NVIDIA'da geriye doğru uyumluluk yok gibi bir şey. DLSS 3.0-fg gibi özelliklerden yoksun ve dönemini tamamlamış bir 3060 Ti alınmaz. O fiyatlardan almak zaten felaket bir yanlış olur.

Bu ürünü en son konuşmamızın ardından hemen Amazon'dan satın almaya gittim fakat ürün saniyeler içinde bitmişti. Daha stokları güncellerler mi?
Ben de bu ürünü aldım doğru yapmış mıyım güvenilir bir sitedir değil mi ve ürün de herhangi bir sıkıntı yok değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı