vk.com kullanan var mı?

VK ye giripte görmemek neredeyse imkansız gibi birşey.

Haklısınız ustam. Lakin bu kadar ulaşmanın kolay olduğu bir platform kötü sonuçlara sebebiyet verebiliyor.

Esasında amacı bu olmasa da bu amaçla kullanılan bir çok platform dolu günümüzde... Vakti zamanında mIRC ile de bu tip patikalar izleyenler çok olmuştu.

Güzel ve kibar fikriniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Cinsellik esprilerini ergenliğimde bıraktım

Ergenlik her yaşta mevcut, doğal ve akılcı bir durum.
Kullanıp attıktan sonra kötülemek, kendini olgun nitelendirmek, yeni yaşın ergen tribidir.
Eskiyi askıya almak, yeniyi doğrucu karşılamak için alışagelmiş ağız, karekter alışkanlığı.

Ben ergenliği ergence aksiyona sürenlere, bir de ergenliği kötü bir şey olarak gösterenlere sitemdeyim..
Denge iyidir..

Sadece göz kırpmanızdan bu çıkarımı yaptım.
Ergenlik kötü değildir.
Kullanmasını bilen bir silahtır. Hareketlilik sağlar..

-

Konuya gelecek olursak,
VK cinsel içerik çöplüğüdür.
Rusların kullandığı, Türklerin de de cinsel içerikli sitelerin yasaklanmasından dolayı kullandığı mecra.

Ergenlik kötü demedim ben bu 1 cisi dostum.
Konuyla alakası olmayan saçma bir espri yapıp beni zan altında bıracağını sanması dalga geçilesi bir ergenlik hamlesi bu 2 cisi.
Sadece göz kırpmaktan bu kadar çıkarım yapabiliyorsan buralarda harcanma sherlocklucuk oyna

Max 15 yaşındasın kendince espri yaptığını ve ortamı şenlendirdiğini düşünüyosun hiç uğraşamayacağım vallahi aynen bro aynen.
Yok, bu abimiz bayağıdır forumda ve yetişkindi sanırım. Üslubu ve emojileriyle farklı bir hava katıyor buraya. Çok takmayın, gülün geçin.

Zira bu olgunluk karşısında infilak ederek size şapka çıkartmak boynumuzun borcudur.
Hocam niye infilak ediyorsunuz?

Sakin dostum.
Haklısın.
Eğer ergenlik kötü değil diyorsan, yerince olağan ve doğal bir durum diyorsan yanlış çıkarım yapmışım...

Ergenlik güzeldir, hareketlilik sağlar..
''Denge.''

Bu arada mesaj sayından bir çıkarım yapayım,
buralarda çok yenisin.
Burada ironik bir ciddilik vardır.
Seni aslında zan altında bırakacaktı.
Doğru bildin.
Buradaki samimiyet seviyesi bu.
Lakin tatlı bir mizah.
Kimseyi gerçek manada zan altında bırakmaz..

Yok, bu abimiz bayağıdır forumda ve yetişkindi sanırım. Üslubu ve emojileriyle farklı bir hava katıyor buraya. Çok takmayın, gülün geçin.

Hocam niye infilak ediyorsunuz?

Değerli hocam, kalemime dediğiniz bu "gülün geçin" lafı yüreğimi dağlamıştır.

Üstadın dediği gibi "akıl yaşta değil baştadır."

Bir kişi yaşını ön plana atıp olgunluk taslıyorsa en beyhude ve immature kişi kendisidir.
Ancak bunu göremez. bencilliğe ve kibirli hayatına devam ederek kendini pekiştirir.

Bize de infilak etmek düşer!

Saygılarımla.

Ya hocam, ben o niyetle söylememiştim. Yaptığınız espriden rahatsız oluyorsa o kadar alınmayıp gülmesini, bundan çok rahatsız olmaması gerektiğini söylemek istemiştim. Yoksa baş tacısınız.

Ya hocam, ben o niyetle söylememiştim. Yaptığınız espriden rahatsız oluyorsa o kadar alınmayıp gülmesini, bundan çok rahatsız olmaması gerektiğini söylemek istemiştim. Yoksa baş tacısınız.

Yüreğime su serptiniz hocam, yine de size karşı kırıcı olduysam kusuruma bakmayın.

Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…