Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 27 Aralık 2023 #1 Vlandiya hafif süvarisi oluşturamıyorum. Her türlü atı almama rağmen binek yok diyor.
Çözüm Anions 27 Aralık 2023 QhyaK dedi: Sanırım onun için özel bir at falan almamız gerekiyordu, en azından öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral Ragnar dedi: Hocam atlara dikkat edin orada binek türü yazması lazım özelliklerde binek atı yazan atı alın. Genişletmek için tıkla... Beygir almamız gerekiyormuş.
QhyaK dedi: Sanırım onun için özel bir at falan almamız gerekiyordu, en azından öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral Ragnar dedi: Hocam atlara dikkat edin orada binek türü yazması lazım özelliklerde binek atı yazan atı alın. Genişletmek için tıkla... Beygir almamız gerekiyormuş.
QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 Sanırım onun için özel bir at falan almamız gerekiyordu, En azından öyle hatırlıyorum.
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 27 Aralık 2023 #3 Hocam atlara dikkat edin orada binek türü yazması lazım özelliklerde binek atı yazan atı alın.
KS KS Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 27 Aralık 2023 #4 QhyaK dedi: Sanırım onun için özel bir at falan almamız gerekiyordu, en azından öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral Ragnar dedi: Hocam atlara dikkat edin orada binek türü yazması lazım özelliklerde binek atı yazan atı alın. Genişletmek için tıkla... Beygir almamız gerekiyormuş. Çözüm
QhyaK dedi: Sanırım onun için özel bir at falan almamız gerekiyordu, en azından öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral Ragnar dedi: Hocam atlara dikkat edin orada binek türü yazması lazım özelliklerde binek atı yazan atı alın. Genişletmek için tıkla... Beygir almamız gerekiyormuş.