xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar selam. VLC ile video oynattığımda ses geliyor ama görüntü donuk 2 3 saniye sonra başlıyor. Video bütün medya oynatıcıları aynı yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar selam. VLC ile video oynattığımda ses geliyor ama görüntü donuk 2 3 saniye sonra başlıyor. Video bütün medya oynatıcıları aynı yardımcı olabilir misiniz?
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #2 Buffer ayarlarını kontrol et.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 hyg dedi: Buffer ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nereden?
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #4 xepadd dedi: Nereden? Genişletmek için tıkla... Oynatma/yürütme ayarları tarzı bir alt kategorinin içinde olur genellikle.
xepadd dedi: Nereden? Genişletmek için tıkla... Oynatma/yürütme ayarları tarzı bir alt kategorinin içinde olur genellikle.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.013 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #5 Bütün media oynatıcılarında bu sorunu yaşıyorsanız sorun bana yazılımsal gelmedi.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #6 hyg dedi: Oynatma/yürütme ayarları tarzı bir alt kategorinin içinde olur genellikle. Genişletmek için tıkla... 1500Ms'de. Murat Can Şimşek dedi: Bütün Media oynatıcılarında bu sorunu yaşıyorsanız sorun bana yazılımsal gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındandır diye silip yükledim DDU ile çözülmedi.
hyg dedi: Oynatma/yürütme ayarları tarzı bir alt kategorinin içinde olur genellikle. Genişletmek için tıkla... 1500Ms'de. Murat Can Şimşek dedi: Bütün Media oynatıcılarında bu sorunu yaşıyorsanız sorun bana yazılımsal gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartındandır diye silip yükledim DDU ile çözülmedi.