M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2013 #11 MPC-HC'yi hiçbirine değişmem.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2013 #12 VLC görüntü kötü bence MPC-HC forever
Stansflower Megapat Katılım 11 Mayıs 2013 Mesajlar 142 Yer Samsun, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 23 Ağustos 2013 #13 MPC derken MPC-HC tabiki de, yazmadım onu. Soldaki MPC-HC, sağdaki VLC. Recep Baltaş dedi: MPC-HC tabii ki. MPC devri çoktan bitti. Genişletmek için tıkla...
MPC derken MPC-HC tabiki de, yazmadım onu. Soldaki MPC-HC, sağdaki VLC. Recep Baltaş dedi: MPC-HC tabii ki. MPC devri çoktan bitti. Genişletmek için tıkla...
jackal Kilopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #14 Her ikisinide kullanıyorum ama vlc'nin o kadar kötü görüntüsü yok. Hatta arada o derece fark bile yok. o resimi kendin mi aldın?(biraz fake gibi geldi) eğer kendin almadıysan ikisini de dene bence kesinlikle vlc.
Her ikisinide kullanıyorum ama vlc'nin o kadar kötü görüntüsü yok. Hatta arada o derece fark bile yok. o resimi kendin mi aldın?(biraz fake gibi geldi) eğer kendin almadıysan ikisini de dene bence kesinlikle vlc.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Eylül 2013 #15 VLC'yi severdim. MPC'den MPC-HC'ye geçtim ve mutluyum, ayrıca birkaç videoyu birden ayrı uygulamalar halinde açarak oynatması harika.
VLC'yi severdim. MPC'den MPC-HC'ye geçtim ve mutluyum, ayrıca birkaç videoyu birden ayrı uygulamalar halinde açarak oynatması harika.
Stansflower Megapat Katılım 11 Mayıs 2013 Mesajlar 142 Yer Samsun, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 14 Eylül 2013 #16 Ben VLC kullanıyorum.