VLC'de altyazıları nasıl aşağıya alınır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Çok sinir bozucu bir durum. Aşağıya karanlık bölüme hizalamak istiyorum ama yapamadım. Bunun bir yolu yok mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20250216_003811.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 45
Potplayer kurun. Yıllardır kullanıyorum. Global Potplayer
Altyazıları dilediğiniz pozisyona taşımak için sol altta bulunan disşliye tıklayın.

Eki Görüntüle 2424963
Hocam Linux'ta PotPlayer yok. Windows kullandığım zaman PotPlayer'dan başkasını kullanmıyorum. VLC kadar aptal ve işe yaramaz başka bir oynatıcı yok. PotPlayer Linux'ta olsa yüzüne bakmam. Bu kadar işlevsiz, işe yaramaz aptal bir oynatıcıyı zorunluluktan kullanıyorum. VLC kullananın kendine saygısı yoktur.

Öyle deme dostum.
VLC yılların media oynatıcısı ve çok saygın bir oynatıcı.
Sadece arayüzü neden daha iyi yapmıyorlar ben de anlayamadım..
Alışmak ve kullanmak zaman alır..

Az bir şey İngilizce anlıyorsanız görselli rehber mevcut. Yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa bir göz atın.

Bu şekilde detaylı bir Türkçe makale bulamadım maalesef.

@Mr. Jingles
Linux için aşağıdakini kullanabilirsiniz. Eskiden severek kullanıyordum.

Hocam en fazla bu kadar aşağıya iniyor. Bi film keyfimiz var gece gece uğraştığım şeye bak. Şaka gibi. VLC'ye o kadar sinir oldum ki anlatamam. Yahu bu kadar basit bir işlem için adamlar uzun uzadıya rehber yapıyor. PotPlayer'da bunu çok basit bir tuş kombinasyonuyla yapmak mümkün. Bu mu kullanışlılık? Bu mu işlevsellik? Dünyanın en iyi oynatıcısıymış. Neremle gülsem acaba bu tespite bilemedim.

Öyle deme dostum.
VLC yılların media oynatıcısı ve çok saygın bir oynatıcı.
Sadece arayüzü neden daha iyi yapmıyorlar ben de anlayamadım..
Alışmak ve kullanmak zaman alır..
PotPlayer'ın tırnağı olamaz. Kullanmak zaman almamalı. Bu mantığa aykırı. Bir yazılımın en temel özelliği "kullanıcı dostu" olarak tabir ettiğimiz kolay ve anlaşılır bir kullanım deneyimi sunabilmesidir. VLC'de bunların hiçbiri yok. Bir altyazıyı bile basit bir tuş kombinasyonuyla istediğimiz konuma getirtmekten aciz, işe yaramaz bir oynatıcı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20250216_010846.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…