Vlog Çekimi İçin Ekipman Önerisi

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Hepinizi öncelikle iyi günler. Arkadaşlar ben vlog çekimi için ekipman önerilerinizi bekliyorum.

Aklimda kamera olarak Go Pro Hero4 Session var. Kamera için limitim aşağı yukarı 800 lira.
Birde yaka mikrofonu sizce lazim olur mu? Olursa önerilerinizi bekliyorum.

Dediğim gibi vlog işlerini yeni yeni çözmeye başlıyorum tecrübeleriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye GoPro Hero 4'den başkası olmaz. Sony'nin kameraları var ama ben kullanıyorum ve GoPro ile yarışamayacak düzeydeler. GoPro alman senin için iyidir. O kamerayı baya uzun süre araştırdım ve güzele benziyor. Seni yarı yolda bırakmayacaktır.
Yaka mikrofonu ise sana daha profesyonel bir açı getirecektir. Ama bunu sıcak kanlılığa dökebilirsin. Sana bağlı. Ama yaka kamerası güzel olurdu diye düşünüyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaka mikrofonu olarak Rode Smart Lav oldukça kalitelidir fakat giriş seviyesi için fazla kalır. Geçici olarak Çin'den(Aliexpress) 10 TL'ye bulabilirsiniz. Bir de bu sesleri kaydetmek için bir kayıt cihazı da lazım. Zoom'un ürünleri de ses kayıt konusunda oldukça yeterli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı